Cuma, Mart 29, 2024

15 Bin Dolara İddiaya Girdi Hayatından Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya genelinde manyaklık üzerine kurulu olan ve bu düzende yaşamak isteyen pek çok kişi var. Onlardan bir tanesi de 26 yaşında olan ve Çin’de yaşayan Yongning. Dikkat ederseniz vatandaş daha hayatının baharında ve adrenalin manyağı. Ancak bu kadarı çok fazla olduğu gibi, sonunda korkulan oldu ve 62.kattan düşerek feci şekilde hayatını kaybetti.

Fenomenlik Yolunda İlerliyordu

26 yaşındaki genç arkadaşımız daha önceden de bu tip pek çok girişimde bulunmuş ve yüksek binaların üzerinde hareketler yaparak internette çok fazla takipçiye kısa sürede ulaşmıştı. Şimdi kişisel olarak bu arkadaşa yorum yapmak istemiyorum. Zira hayatını bu şekilde yönlendirerek çok büyük riskler almış ve ufaktan da gelir kapısına dönüştürmüş.

Son videosunda ise 100 bin Yang yani 15 bin dolar kazanabilmek için girilen iddia ile bu işe kalkışıyor. Parayı kim teklif etti ve neden böyle bir şey tercih etti bilinmiyor ama para o an cazip gelmiş olacak ki, Yongning bu teklifi hiç düşünmeden kabul etmiş. Çünkü buna benzer girişimleri zaten kendisi uzun süredir yaptığı için ‘çocuk oyuncağı’ diyerek yaklaşımlarda bulunmuş.

Ancak şurası kesin arkadaşlar; bunun adı kesinlikle spor değil. Sadece gençlerin heveslendiği ve kendilerini ispat edebilmek ve hobi amaçlı giriştikleri büyük risklerden bir tanesi. Spor bu şekilde olmaz. 26 yaşında hayattan kopan o genç arkadaşımız gibi, nice insanlar da bu girişimleri yapmaya da devam ediyorlar.

yongning cin

Gökdelenin En Üst Kadında Barfiks

Birazdan aşağıdaki videoda Çinli Yongning‘in nasıl ölüme gittiği videoyu izleyeceksiniz. Bir gökdelenin tepesine sadece ’15 bin dolar iddiası’ için çıkarak aşağıya doğru kendisini sallandırdı. İlk denemesinde istediği şekilde konumlanamayan Yong, ikinci denemesinde ise ellerini kullanarak gökdelenin tepesinde barfiks çekmeye başladı.

Gücü kalmadığında ise yukarı çıkmak isteyen Yong, bunu başaramayınca pes ederek aşağıya kendisini bıraktı. Ardından 62.kattan aşağıya düşerek feci şekilde hayatını kaybettiği doğrulanan bilgiler arasında. Yong’un arkadaşı olan Xiaoxiang ise Morning Herald gazetesine konuşarak olayları anlattı. Şuanda konu hakkında soruşturmalara devam ediyor. Bu arada yapılan bir diğer açıklamada Yongning‘in evleneceği ve bu konuda paraya ihtiyacı olduğu için böyle bir şeye giriştiği verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Yongning’in Gökdelenden Atlayışı

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler