Perşembe, Nisan 18, 2024

1907 Fenerbahçe Rift Rivals Turnuvasında Şampiyon Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

1907 Fenerbahçe Rift Rivals Turnuvası’nda Şampiyon Oldu

1907 Fenerbahçe, E-spor platformuna geçen sene adım atmıştı. Oldukça iddialı transferler yapan Fenerbahçe, uluslararası katıldığı bir turnuvada ülkemizi temsil ederek namağlup bir şekilde şampiyon olmayı başardı.

Bizim ülkemizin liginden 4 takım, Rusya liginden ise 4 takım bu turnuvaya katıldı. Turnuvanın adı ise Rift Rivals. Toplam 8 takım vardı ve her gün her takım birer oyun oynadılar. Ülkemizi temsil eden takımlarımız günlük değişmeli olarak ikişer oyun oynuyorlardı. İlk gün 1907 Fenerbahçe 2 oyun oynadı, ertesi gün ise SuperMassive eSports 2 oyun oynadı. 

SuperMassive eSports’un tek mağlubiyeti bulunurken, aynı şekilde Oyunfor.Crew‘unda tek mağlubiyeti bulunuyor. Son olarak ülkemizi temsil etmek için giden 4.takımdan biri olan Team AURORA vardı.

Her takım ile karşıya karşıya gelen Fenerbahçe, 4 rakibimizi de yenmeyi başardı. Finalde ise Vega Squadron’u 3-0 mağlup etti

Son olarak Rusya liginden katılan takımların isimlerine bir göz atalım. Virtus.proVaevictis eSportsM19 ve Vega Squadron olmak üzere toplamda 4 takım. 

1907 fenerbahce

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler