Cuma, Nisan 26, 2024

20 TL’ye Alabileceğiniz En İyi Oyunlar!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam Yaz İndirimlerinin gelmesiyle beraber binlerce oyunun içinde kaybolmuş; “Acaba ne alsam?” sorusunun yanıtını arıyor olabilirsiniz. İndirimlerin başlaması birçok pahalı oyunu %90’a varan indirimlerle çok ucuza alma imkanınıda beraberinde getirdi.

Durum böyle olunca oyuncular bütçelerine göre oyun aramaya başladılar. Sadece 10 TL’ye bile 3 hatta 4 tane oyun alma imkanınız var. Bu yazımızda sizlere 20 TL veya daha alt bir fiyata alabileceğiniz en iyi oyunları sunduk. Bakalım 20 TL ile hangi oyunları alabiliyoruz ?

Counter Strike : Global Offensive

Listemize hepimizin indirimlerde en çok beklediği oyun olan CS:GO ile başlıyoruz. İndirimsiz fiyatıda 20 TL’ye yakın olan oyun yinede indirimlerde alınıyor. Türk milleti olarak ucuzu sevdiğimiz doğrudur. 24 TL’lik fiyatını indirimlerde 16 TL‘ye çeken oyun bütçeniz için en iyi tercihlerden biri olacaktır.

sn logo

Euro Truck Simulator 2

Simülasyon oyunu denilince akla gelen ilk isimlerden birisi olan ETS 2, %75 indirim aldı. 9,75 TL‘lik fiyatıyla listemize giren oyunu kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

euro truck 2

Rocket League

Futbol maçının arabayla yapılan hali Rocket League indirimlerde %50 daha ucuz olarak satılıyor. Araba ile topa vurarak kaleye attığımız oyunda, araç ile havada yada yerde ilginç hareketlerde yapabiliyoruz. Oyun 18 TL‘lik fiyat etiketiyle listemize giriyor.

RocketLeague

Left 4 Dead 2

Bu listenin en alt fiyatını taşıyan Left 4 Dead 2; zombilerle tek yada çok oyunculu şekilde mücadele ettiğimiz çok eğlenceli bir oyun. İndirimlerde tam %90 indirim alan oyun 3 TL fiyatıyla kaçırılmaz denilebilecek oyunlar arasında.

l4d2

Rust

İndirimsiz fiyatı 31 TL olan oyun en iyi erken erişim, açık dünya, hayatta kalma oyunlarından bir tanesi. Çünkü oyun sürekli olarak gelişmeye devam ediyor ve içerik olarak da oldukça dolu. İndirimlerle birlikte 15 TL‘ye düşen oyun hayatta kalma tarzı oyunseverler için en iyi tercihlerden birisi olacaktır.

fdd17213135ef168a7c4c3fd64bcf9fb

H1Z1

Dünyada zombilerle ve diğer oyuncularla mücadele ettiiğimiz H1Z1, yine hayatta kalma tarzındaki en iyi oyunlardandır. Oyun indirim ile 15 TL fiyat etiketine sahip.

h1z1 sistem gereksinimleri

Just Cause 3

1000 kilometrekare devası haritaya sahip Just Cause 3, açık dünya tabirinin sonuna kadar hakkını veriyor. Farklı büyüklüklerdeki adaları, tepesinde rüzgarı iliklerinize kadar hissettirecek dağları ile birlikte harita konusunda açık dünya oyunları arasında ayrı bir sayfa açmış. 75 TL’lik fiyatını 18 TL‘ye kıran oyunu kaçırmamanızı tavsiye ederim.

maxresdefault 2 1

Sniper Elite 3

İkinci Dünya Savaşını konu olan yapan oyun; gizlilik ve keskin nişancı görevleriyle çok seviliyor. Fiyatını sonuna kadar hak eden oyun, indirimlerde 9,80 TL‘ye düştü. Kaçırmamalısınız.

static1.squarespace

Mafia 2

Oyuncuların tamamının sevgisini kazanan, oynadığımız en iyi oyunlar arasında çok çok iyi bir yere sahip olan Mafia 2 indirimlerde çok uygun bir fiyata düştü. 11,80 TL fiyat etiketiyle satılan oyunu oynamadıysanız şiddetle tavsiye ederiz.

mafia 2

The Forest

Yine açık dünya, hayatta kalma, erken erişim oyunu olan The Forest indirimlerde 16 TL‘ye düştü. Oyunun çoklu oyuncu modu ile arkadaşlarınızla çok iyi vakit geçirebilirsiniz.

maxresdefault 2

Middle – Earth : Shadow of Mordor

Açık dünya haritası, düşmanlarınızın hiyeraşik yapıya sahip olması ve free-flowing dövüş sistemi ile çok beğeneceğiniz oyunun indirimsiz fiyatı 59 TL. İndirimle birlikte 11,80 TL‘ye düşen oyun en çok satanlar arasında.

Middle Earth Shadow of Mordor Trophies Guide

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler