Perşembe, Nisan 25, 2024

2017 E Serisi Mercedes-Benz Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mercedes-Benz Türkiye ekibinin reklamlarına sıklıkla başladığı şu dönemlerde yeni 2017 E serisi tanıtımı yapıldı. Otomatik pilot özelliğine sahip Mercedes-Benz E serisinin teknik özellikleri, Türkiye satış fiyatı ve detayları haberimizde.

Her Şeyi Otomatik Pilota Bırakıyorsunuz

Artık otomobiller giderek akıllanarak kendi kendini kontrol edebilir hale gelirken, Mercedes-Benz E serisi 2017 modelinde de otomatik pilot sürüş keyfini maksimuma çıkartıyor. Özellikle yoğun trafiklerde otomatik pilot özelliğini devreye alarak aracın keyfini çıkartabiliyorsunuz. Bundan böyle yeni Mercedes serilerinde sürücü koltuğunu boş görürseniz şaşırmayın.

Drive Pilot (Otomatik Pilot) özelliğinin yanı sıra Pre-Safe olarak nitelendirilen fren sistemi, yoldaki şeritleri izleyerek dur kalk yapılan trafiklerde kendisini otomatik olarak ayarlıyor. Önde bulunan araçların takip mesafelerini koruyabildiği gibi, hiçbir müdahale yapılmadan girilen konuma göre hareket edebiliyor. Ayrıca araçta bulunan Distronic sistem sayesinde yayaları veya yabancı cisimleri görebiliyor ve güvenliği alarak kontrol sağlıyor.

2017-mercedes-e-serisi-11
2017 E Serisi Ne Kadar Olacak ?

Mercedes Benz‘in resmi web sitelerinde de yayınlanan yeni 2017 E serisi toplamda üç farklı model ile piyasada satışa sunulacak. E serisinin ilk modeli 184 beygir olup, 2.0 litre depo bulunuyor. Diğer modeller ise 194 beygir ve 258 beygir olarak piyasada yer alacak. Araçların satış fiyatı ise 219.500 TL‘den satılacak. Eğer param çok, harcayacak yer arıyorum diyorsanız E 220 d Exclusive serisine 294.500 TL ödeyerek sahip olabileceksiniz.

 

 

Otomatik Pilot Özelliği Ek Maliyetli

Yeni E serisinde yer alan otomatik pilot ve direksiyon yardımcısı özelliği her araçta bulunmuyor. Eğer bu desteği almak isterseniz fiyatın üzerine 13.250 TL daha çıkmanız gerekiyor.

Reklamlarda da gördüğünüz üzere akıllı sistem sayesinde yoldaki hız sınırlarına uyulduğu gibi, aynı zamanda virajları hiçbir müdahale yapmaya gerek kalmadan dönebiliyor. Akıllı park sistemi sayesinde hem ileri, hem de geri manevralar yaparak profesyonel park tecrübesini yaşayabiliyorsunuz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni Mercedes-Benz E serisinin 360 derecelik video keyfi ile baş başa bırakalım. Videoyu izledikten sonra hemen altında aracın teknik özelliklerini inceleyebilirsiniz.

 

 

2017 Mercedes-Benz E Serisi Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler