Perşembe, Nisan 18, 2024

2021 Model Cadillac Escalade, 38 inçlik Kavisli OLED Ekrana Sahip

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cadillac Escalades’in büyük araçlar olduğu biliniyor ve 2021 sürümü görünüşte eşleşecek bir ekran alacak. General Motors’un lüks lansmanı Pazartesi günü 2021 Escalade’ın en önemli özelliklerinden birinin, direksiyon simidinin sol tarafından SUV’un gösterge panelinin orta noktasına kadar uzanan 38 inçlik kavisli bir OLED ekran olacağını açıkladı

Bu, EV başlangıcının tüm gösterge paneline yayılan 48 inçlik ekran kadar büyük olmasa da, Byton’un ilk elektrikli SUV’ı, geleneksel bir otomobil üreticisinden, kitlesel pazarlı bir araçta görünen en büyük ekran. Boyut, kavisli yüzey ve OLED teknolojisinin birleşimi Cadillac’a “ilk, önce endüstri” diyor.

2021 başlarında daha fazla bilgi bekleniliyor.

Cadillac ayrıca, ekranın “4K televizyonun piksel yoğunluğunun iki katı” olduğunu “mükemmel siyahlar ve otomotiv endüstrisinde mevcut en geniş renk yelpazesi” ile sunacağını söyledi. Ancak şirket ekranda ne görüneceği veya yolun aşağısındaki diğer modellerde benzer ekranlar görüp göremeyeceğimiz hakkında daha fazla şey söylemeyecek. Daha fazla bilgi Escalade Şubat 2021’de düzenlenen konferansta açıklandığında ortaya çıkacak.

Cadillac’ın bu ekranı Escalade’a koymasıyla ilgili ilginç olan şey, SUV’un, eller serbest karayolu sürüşüne olanak tanıyan, şirketin ödüllü Süper Cruise sürücü yardım sistemi ile donatılan bir sonraki araç olması. Bununla birlikte, sürücülerin Netflix’i eyaletlerarası olarak izleyebilecekleri söylenemez, çünkü Super Cruise, özellik etkinleştirildiğinde sürücülerin yola dikkat etmesini sağlamak için direksiyon simidindeki sensörlerini kullanır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler