Salı, Nisan 23, 2024

2022 Steam Yaz İndirimleri için Geri Sayım Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam Yaz İndirimleri, her sene düzenli olarak yapılan bir etkinlik haline geldi. Tabii ki 2022 yılında da yaz indirimlerini heyecanla bekliyorduk. Görünen o ki yakında bu bekleyişimiz de son bulacak.

Zira çok yakında yaz indirimlerinin başlayacağı ortaya çıktı. Oyun almak isteyenler indirim dönemini iyi değerlendirsin diyorum ve detaylara geçiş yapıyorum.

Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlayacak?

Son gelen bilgilere göre bu sene yaz indirimi 23 Haziran tarihinde başlayacak. Yani sadece 4 gün sonra yaz indirimleri başlamış olacak. İki hafta kadar sürecek olan indirimlerin 7 Temmuz tarihine kadar da devam etmesi bekleniyor.

Hangi oyunların indirime gireceği konusunda bilgiler yok. Zaten böyle bir bilgi vermeye de gerek yok diye düşünüyorum. Zira Steam Yaz İndirimi denildiği zaman, binlerce oyunda indirim yapıldığını görüyoruz.

Steam Yaz İndirimleri

Birçok ünlü yapımda bile %80 seviyelerine kadar ulaşan indirimler söz konusu olabiliyor. Yaz indirimleri başladığı zaman, indirime giren oyunlar içerinden tavsiyelere yer vereceğimiz listelerimizi paylaşacağım.

Şimdilik konuyu burada keselim ama oyun seferlerin de cüzdanları hazırlamaları gerektiğini hatırlatalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler