Pazartesi, Temmuz 1, 2024

2024 Makyajlı Cupra Leon Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

2024 yılı otomobil severler için heyecan verici modellerle doluyor ve Cupra Leon da bu heyecandan payını alıyor. Markanın performanslı kompaktı Leon, 2024 model yılı için makyajlandı ve yepyeni bir yüzle karşımıza çıktı. cupraleon

Makyajlı Cupra Leon‘un ilk bakışta dikkat çeken unsuru, yenilenen ön tasarımı. Üçgen desenli Matrix LED farlar, daha geniş hava girişleri ve yeniden tasarlanmış ön panjur, Cupra'ya özgü agresif kimliği daha da vurguluyor. 18 ve 19 inçlik jant seçenekleri ve arka aydınlatmalı Uzun LED stop lambaları ise bu sportif havayı tamamlıyor.

leon2

Leon'un iç mekanı da en az dışı kadar etkileyici. 3D baskı ve geri dönüştürülmüş vegan mikrofiber döşeme kullanılan koltuklar hem konforlu hem de şık bir görünüm sunuyor. 12.9 inçlik multimedya ekranı, modern ve kullanışlı bir arayüze sahip. Arka aydınlatmalı dokunmatik klima ve ses kontrolleri ise kabineye sofistike bir hava katıyor. Cupra'nın müzik tutkunları için Sennheiser tarafından geliştirilen 12 hoparlörlü, 425 W ses sistemi ise sürüş keyfini bir üst seviyeye taşıyor.

leon4

Makyajlı Cupra Leon motor seçeneklerinde de bizi şaşırtıyor. 150 bg ve 6 ileri manuel şanzımanlı 1.5 TSI, 204 bg otomatik 4 çeker 2.0 TSI, 265 bg otomatik ve önden çekişli 2.0 TSI ve 333 bg 2.0 TSI seçeneklerine sahip olacak. 335 bg gücündeki modeli Torque Splitter özelliğine sahip olacak. Bunların yanında 150 bg 1.5 TSI hafif hibrit ve yine 1.5 bg gücünde 2.0 TDI plug-in hybrid özellikli modeller ile piyasaya çıkacak.

Makyajlı Cupra Leon Avrupa'da Temmuz ayından itibaren satışa çıkacak. Şuan için fiyatıyla ilgili bir bilgimizin olmadığı aynı zamanda ülkemize hangi seçenekleri ile geleceği hakkında da bir bilgimizin olmadığını belirtelim.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler