Cumartesi, Temmuz 27, 2024

2024 Renault Clio için Görüntüler Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Renault’un en yaygın olarak satışı yapılan araçlarından biri olan Clio, uzun bir süredir yenilenmiyor. 5. nesille karşımıza çıkan araç, şu sıralar ise yeni bir modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Makyajlı bir kasayla beraber gelecek 2024 Renault Clio, ilk kez kameralara yakalandı.

Sessiz sedasız geliştirmeleri devam eden modelin, reklam çekimleri sırasında çekildiği iddia edilen görselleri ortaya çıktı.

İspanya’da yapıldığı iddia edilen çekimlere göre yeni Clio, önemli tasarım değişiklikleri sunacak. Aracı tamamen göremiyoruz ama gördüğümüz kısmında yani ön bölümünde önemli farkları söz konusu.

2024 Renault Clio Yeni Izgara Tasarımıyla Gelebilir

Araç için çekilen görüntülere bakacak olursak seri, yeni bir ızgara alanına sahip olacak. Daha ince farlarla güncellenecek olan model, ana aydınlatmanın hemen altında bumerang şeklinde farlarla beraber sunulacak.

2024 Renault Clio

Aydınlatma takımı kesinlikle daha başarılı ve daha dikkat çekici olacağı gözüken serinin, ızgara alanı da biraz daha inceltilmiş gibi duruyor. Logonun hemen altında yer alacak ince ızgara, aracın biraz daha sportif gözükmesini sağlayacak.

Bunun yanında makyajlı 2024 Renault Clio için kaput bölümünde de bir tasarım değişikliği olacak diyebiliriz. Daha kaslı bir kaput tasarımı sunulacak gibi duruyor. Bunun dışında aracın diğer kısımları konusunda ise çok fazla bir bilgi yok. Görüntüler sızıntıdan ibaret ve bagaj kısmının tasarımı net değil.

https://twitter.com/juanjogrosa/status/1627328496363003904

Motor özellikleri konusunda da bazı sızıntılar söz konusu. Bir kere markanın yeni modelle beraber elektrik tarafına daha fazla önem vermesi bekleniyor. Plug-in Hibrit versiyonunun sunulacağı iddia edilen aracın, 1.6 litrelik benzinli motoruna ek olarak 45 km kadar saf elektrikli menzili olan bir de elektrikli motoru olacak.

Üzerinden neredeyse 5 yıl geçen 5. nesil Clio modelinin daha ne gibi değişikliklere sahip olacağını yakın zamanda göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler