Pazar, Nisan 28, 2024

X (Twitter) Ücretli Oluyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Elon Musk’ın gelişiyle beraber tamamen değişen sosyal medya uygulaması Twitter, artık X adıyla anılıyor. Yeni isimlendirme, içerik üreticiler için yeni partner programları, işleyişte yapılan değişiklikler derken X’in geldiği noktanın şaşırtıcı bir hal aldığını da görüyoruz.

Görünen o ki Elon Musk değişiklikler konusunda çalışmalara devam etmeye de kararlı. Öyle ki bir canlı yayın sırasında yeni açıklamalar yapan ünlü isim, bundan sonraki süreçte platformun herkes için ücretli bir hale geleceğini belirtti.

X (Twitter) Ne Zaman Ücretli Olacak?

Elon Musk tarafından yapılan açıklamalara bakacak olursak X, herkes için ücretli hale gelecek. Platformun herkes için ücretli olacak olmasının da önemli bir nedeni var. Zira bu karar, bot hesaplarını engellemek için alınan bir karar.

Bot hesapların tamamen engellenmesi için tüm hesaplar ücretli olacak. Böylece bot hesaplar sürekli yeni bir ödeme yöntemi ile yeniden üye olmak zorunda olacak. Bot üreticilerinin de sürekli değişen ödeme yöntemlerini aşması çok mümkün değil gibi gözüküyor.

X (Twitter)

Bunun için bir alternatif olmadığını da söyleyebiliriz. Böyle düşünülecek olursa, ufak bir aylık ödeme karşılığı premium plana geçilecek olması anlaşılır bir durum. Standart kullanıcılar bundan ne kadar etkilenecek ve paket fiyatları ne olacak işte o konuda yorum yapmamız pek mümkün değil. Yakın zaman sonra Elon Musk’ın ücretlendirme konusunda da yeni açıklamalar yaptığını görebiliriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler