Pazar, Nisan 28, 2024

WhatsApp’ta Ekran Paylaşımı Özelliği Dağıtıma Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, rakip sosyal medya uygulamalarıyla yarışmak adına sürekli güncellemelerine devam ediyor. Her yeni güncellemeyle beraber uygulamanın biraz daha işlevsel bir hale geldiğini de görüyoruz. Geçtiğimiz gün yine benzer bir işlevsellik güncellemesi daha yayınlandı. WhatsApp’ta ekran paylaşımı özelliği kullanıcılar için duyuruldu.

WhatsApp’ta Ekran Paylaşımı Özelliği Neler Sağlayacak?

Yeni özellik Android, iOS ve PC için sunulmaya başlandı. Söz konusu özellik sayesinde görüntülü görüşmeler sırasında telefonunuzda yer alan görüntüleri başka bir cihazla paylaşabileceksiniz.

Yazının başında da söylediğimiz gibi ekran paylaşımı özelliği yaygın bir özellik. Birçok sosyal medya uygulamasında kullanılan bir özellik. Artık kademeli olarak söz konusu özelliğin WhatsApp için de yayınlandığını söylemek lazım.

WhatsApp'ta ekran paylaşımı özelliği

WhatsApp’ta ekran paylaşımı özelliğini kullanmak için yapılması gerekenler de oldukça basit. Herhangi bir ek ayarlama yapmak ya da özellik aktifleştirmek gerekmiyor.

Özelliği kullanmak için ilk olarak görüntülü görüşme başlatılması gerekiyor. Görüşme sırasında alt kısımda ekran paylaşımı ikonu gözükecek. Bu ikona dokunduğunuz zaman, ekran paylaşımı başlayacak.

Fakat tekrar hatırlatmak gerekirse ekran paylaşımı özelliği, henüz yeni yeni dağıtıma çıktı. Söz konusu özelliğin tüm kullanıcılara ulaşması biraz zaman alacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler