Pazar, Nisan 28, 2024

Twitter için Bir “X” Güncellemesi Daha! Devir Değişiyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Twitter cephesinde sular bir türlü durulmadı ve kısa vadede de durulacak gibi durmuyor. Önce logonun değişmesi, hemen arkasından gelen isim değişikliği derken platform adeta baştan aşağı yenilenmeye başladı. Bundan sonra X adıyla anacağımız platform için bu yönde bir güncelleme daha geldiği açıklandı.

Twitter Android Uygulaması Artık “X” Logosuyla Geliyor

Yeni güncelleme sonrasında Twitter uygulamasının Android sürümünde beklenen değişiklik yapıldı. Yeni logosu ve isimlendirmesiyle “X” adıyla anmaya başlayacağımız uygulama, Android Beta sürümü için yayınlandı.

Android Beta sürümünde uygulamanın logosunda artık mavi kuşun değil de yeni belirlenen X logosunun olduğunu görüyoruz. “X” uygulamasının şimdilik 10.0.0 beta sürümünün yayında olduğu da gözüküyor.

Twitter Android

Bu arada isimlendirme kısmında da hala Twitter beta şeklinde bir isimlendirme yapıldığını görüyoruz. Fakat beta dosyalarını inceleyen uzmanlara göre yakın zamanda isimlendirme için de değişiklikler yapılacak.

Uygulamaya giriş yapıldığı zaman ise yine burada da “X” isimlendirmesine göre değişikliklerin yapıldığını görüyoruz. Logolarda, sayfa üstlerinde ve gönderilerde X logosu dikkat çekiyor.

Ayrıca Twitter Blue isimlendirmesinde yer alan Twitter ifadesinin de yerini X ifadesine bıraktığını ekleyelim. Muhtemelen bu değişiklikler çok yakın zamanda tüm Android kullanıcıları için yayınlanacak. Kısa süre sonra tam anlamıyla güle güle Twitter diyeceğiz gibi duruyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler