Pazar, Nisan 28, 2024

Twitter’ın Logosu Değişti! Elon Musk Dediğini Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Elon Musk sonrasında Twitter cephesinde işler bir hayli değişti. Önce çalışan kadrosu değişti sonrasında ise şirket işleyişi değişmeye başladı. Yeni rakiplerin gelmesi de işleri bir hayli karıştırdı. Şimdi ise Elon Musk yeni bir adım attı. Yıllardır kullanılan logo değiştirildi.

Elon Musk yeni logo ve isim için ilk paylaşımını da yaptı. Bundan sonraki süreçte mavi kuşa veda edeceğiz gibi gözüküyor.

Twitter’ın Yeni Logosu ve İsmi Belli Oldu

Bundan sonraki süreçte platformun logosu mavi kuş olmayacak. Bundan sonraki süreçte kuş yerine “X” logosunu göreceğiz. Logonun yenilenmesinden sonra sosyal medyada da dinamiklerin değişeceğini ekleyelim.

Konu hakkında Elon Musk tarafından da yapılan ilk paylaşımda işlerin daha da değişeceği vurgusu yapıldı. Bundan sonra yapılacak olan değişikliklerin neler olacağını bilemiyoruz ama kullanıcıların yeni logoya ve isme tepkileri olduğunu da eklemek gerekiyor.

Elon Musk

Sosyal medyada genel olarak paylaşılan yorumlara baktığımız zaman, değişikliğin sevilmediği yorumunu yapabiliyoruz. Ama söz konusu Elon Musk olunca, yorumların çok göz önüne alınmadığını söylemek lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler