Cuma, Nisan 19, 2024

24MP Selfie Kameralı Vivo V7 Tanıtıldı !

Paylaş

silkroad gaminggentr

Vivo V7 ile piyasaya sürülmeden hemen önce 2009 yılında kurulan Çin tabanlı firma performansı ve ürünleri ile şaşırtmaya başlamıştı. Sonradan Türkiye’de adı fazla duyulmamış fakat genel Asya pazarında önemli rol edinmiş bir firma olarak karşımıza çıktı. (şahsen ben de bunu kısa bir araştırmanın sonucunda öğrendim).

Vivo; 24MP ön kameraya sahip olan V7 diğer özellikleri ile de dikkatleri üzerine çekebilecek bir telefon gibi duruyor sevgili dostlar. Dilerseniz öz çekim tutukunlarını heyecanlandırmayı “şahsen” başarabilecek olan bu telefonun özelliklerine yakından bakalım:

Bu Arkadaş Temel Donanımda Bizlere Ne Sunuyor ?

5.7 inç boyutunda 2.5D kavisli, 1440×720 piksel (HD+) çözünürlükte 18:9 ekran, 4 GB RAM ve 32 GB (arttırılabilir) dahili depolama ile gelecek olan telefon; 8 çekirdekli 1.8 GHz saat hızında çalışan  Snapdragon 450’den gücünü alıyor.

Başlıksız 2 3

Özçekim Canavarı Olan Vivo V7’nin Kamera Detayları :

Vivo V7; 16MP çözünürlüğünde f/2.0 diyafram açıklığına sahip arka kameraya sahip. Arka kamera gayet normal karşılanabilir, sensör kötüdür veya iyidir fark etmez fakat ön kamerada işler “abi yeni özçekim trendi başladı” diyor bence.

24MP çözünürlükte f/2.0 diyafram açıklığına sahip ön kamera bir hayli iddialı, eğer ön kamera gerçekten iyi performans verirse (ki zaten bunu yakın zamanda göreceğiz) öz çekim tutkunlarının yeni telefon alacağı zaman V7’ye de göz atacağına hiç şüphem yok.

Başlıksız 4 1

Tabii ki de parmak izi okuyucuyu bu telefonda da bulunuyor hocalar. Vivo V7 güç ihtihacını ise 3000mAh değerindeki bir bataryadan karşılayacak. Cihaz Altın ve Siya renk seçenekleriyle beraber $300’dan raflarda yerini alacak, Türkiye’ye gelmemesi olasılığı ise çok yüksek.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler