Perşembe, Nisan 25, 2024

OnePlus 5T Kutu Açılışı Sonunda Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus 5T şimdiden ortalığı karıştırıyor olsa da, çıktığı günden itibaren hep bir merak oluşturdu. Çünkü adamlar yapıyor abi. OnePlus 5T orta düzey fiyat segmentinde alınabilecek en iyi akıllı telefonlar arasına girerken, şimdi de kendisini yeni üst düzey modeli ile gösterecek. Peki kutudan neler çıkıyor ? Gelin hep birlikte yakından göz atalım.

OnePlus 5T Kutu Açılışı

Hemen aşağıda izleyeceğiniz videoda yeni cihazın kutusunun içerisinden çıkanları göreceksiniz. Ancak şöyle bir detay dikkatinizi çekecek; adamlar kutunun içerisine her şeyi doldurmuşlar. Özellikle kutunun sağ gözünden tam 5 adet kılıf çıkıyor olması, firmanın ne kadar ön görüşlü olduğunu bizlere özetliyor gibi. OnePlus 5T‘nin henüz performans testleri yayınlanmadı ama, yine şuanda Türkiye’de 6-7K’ya satılan cihazlara rahatlıkla kafa tutacak.

Şimdi böyle bir akıllı telefon satılmaz da, ne satılır ? Gerçekten cihazı övmek için kesinlikle söylemiyorum. Fakat Türkiye’de OnePlus dediğimiz zaman insanlar şöööyle bir bakıyorlar ‘o hangi marka’ diye. OnePlus diyorum ‘tamam da markası ne ?’ diyorlar. Ancak bilmiyorlar ki, adamlar 2500 TL gibi rakamlara üst segmentteki cihazları nasıl geçtiklerini gösteriyorlar.

OnePlus 5T bence yine akıllı telefon sektöründe çığır açacak. Zira teknik özelliklerine bakıldığında ‘yok canım bu fiyata bu özellikler iPhone’da bile yok’ yorumları yapılabiliyor. O zaman ortaya şöyle bir soru işareti çıkıyor: “OnePlus bu özellikler ile sektörde kâr edebiliyorsa, Apple’ı sen düşün. Adamların zaten her yıl nasıl rekortmen olduğu üç aşağı beş yukarı belli değil mi ?” diye sorarlar adama.

OnePlus 5T

Tasarıma baktığımız zaman yine firma ekran – çerçeve oranını çok bozmadan kenarları kavisli bir model üretmişler. Android 8.0 Oreo ile birlikte gelen cihaz, aynı zamanda 3300 mAh batarya içerisinde barındırıyor. Kutunun ise diğer serilere göre daha büyüdüğünü ve son kullanıcının hoşuna gidecek şekilde revize edildiğini görmek mutluluk verici.

Önemli Not: Şuanda OnePlus 5T modelinin ne zaman Türkiye’ye geleceği ve resmi satış fiyatının ne kadar olacağı bilinmiyor. O yüzden resmi rakamlar için bir kaç hafta daha beklememiz gerekebilir.

OnePlus 5T Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler