Perşembe, Nisan 25, 2024

52 TL Değerindeki For Honor Steam’de Ücretsiz Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft’tan bayram sürprizi! For Honor Steam’de kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

Geçtiğimiz aylarda Uplay üzerinden ücretsiz olarak sunulan For Honor yine bir kampanya ile ücretsiz hale geldi. Şubat 2017’de çıkış yapan Ubisoft tarafından geliştirilen For Honor Steam üzerinde ücretsiz oldu. Daha önceden 52 TL‘ye satılan oyun bir kampanya ile kısa bir süreliğine ücretsiz hale getirildi.

Oyuna sahip olmak için öncelikle Buraya tıklayın. Daha sonra açılan Steam sayfasında alttaki sekmeyi bulun ve Oyunu Yükle butonuna tıklayın. Daha sonra oyun önce kütüphanenize eklenecek. Daha sonra indirilmeye başlayacak. Tabi indirmek istemiyorsanız indirme işlemini durdurabilir veya iptal edebilirsiniz.

for honor 1

Tabi oyun aynı zamanda ücretli olarakta satılıyor. Ücretsiz olan sürüm Standart Edition. Oyunu diğer iki sürümü olan Deluxe Edition ve Gold Edition ise %75 indirim ile satılıyor. Deluxe Edition fiyatını 239 TL‘den 59,75 TL‘ye çekerken; Gold Edition ise 349 TL‘den 87,25 TL‘ye çekti.

for honor 2

Sizde For Honor’u ücretsiz olarak edinmeyi unutmayın. Tabi oyunu satın almak istiyorsanız kampanyalarıda kaçırmayın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler