Cumartesi, Nisan 20, 2024

Yeni Battle Royale Oyunu World War 3 İçin Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battle Royale oyun türünün zirveye oturduğu günümüzde, zaman geçtikçe yeni yapımlarla karşılaşıyoruz. World War 3 de bu yeni  hayatta kalma oyunlarından biri. PUBG ile başlayan bu serüvende sağlam bir girişe hazırlanan yapım, pek çok oyuncunun dikkatini çekecek bir fragman ile karşımıza çıkmış durumda. İsterseniz sizi daha fazla bekletmeden, haberimizin içeriğine geçelim.

Battlefield-PUBG Arası Bir Battle Royale Deneyimi…

Bugüne kadar pek çok Battle Royale yapımına tanık olduk. Bu yapımlardan en öne çıkanları ise hepimizin bildiği PUBG ve Fortnite, tabii ki. 

Tekellik konusunda yarışan bu iki yapım, elbette sadece kendi arasında bir rekabette bulunmuyor. Bu yapımlara sancı verecek yeni yapımlar, sürekli olarak piyasada yer edinmeye çalışıyor. Bazıları da bu işi gerçekten iddialı bir şekilde gerçekleştiriyor. Sitemizin konuğu olan World War 3 de, bu potansiyeli son derece yüksek olan yapımlardan birisi. 

Çok ses çıkartmadan usul usul yaklaşan bu oyun, aslına bakarsanız rakiplerinden biraz farklı bir oynanışa sahip. Daha çok modern savaşlara odaklanan yapım, çok sayıda araç ile bu modernliği sağlamlaştıracağa benziyor.

Birazdan videosunu izleyeceğiniz World War 3‘te bir tank gözümüze çarpıyor. Eğer oyunda bu tür araçları bol bol göreceksek, kendisini diğer yapımlardan ayıran çok önemli bir dinamiğe sahip olabileceğini tahmin ediyoruz.

Öte yandan yayınlanan fragmanı izlediğimizde, kendimi sanki Battlefield 4 videosu izliyor gibi hissettim doğrusu.

Zira oyundaki FPS bakış açısı, sıcak çatışma sahneleri, bizlerde direkt olarak bir Battlefield oyunu hissi uyandırıyor. 

Yeni Battle Royale Oyunu World War 3 İçin Oynanış Fragmanı Yayınlandı İÇERİK

Oyunun benzerliğinden bahsettik. Fakat, yanlış anlaşılmayı da istemeyiz. Sonuçta “savaş ortamı” denildiğinde pek çoğumuzun gözünde böyle sahneler canlanıyor.

The Farm 51 tarafından geliştirilen ve yayınlanan World War 3‘ün grafikleri de oldukça tatminkâr duruyor. Görsellik onusunda bizleri üzmeyeceğini düşündüğümüz oyun; en güncel oyunlar kadar olmasa da, oldukça yeterli grafikler sunuyor. 

Bu yıl içerisinde çıkış yapması beklenen yapımda iki mod bulunacağı biliniyor. Bunlardan birincisi Battlefield tarzı geniş haritalarda gerçekleşecek sıcak çatışmaları içerecekken, ikincisi ise PUBG ve Fortnite tarzı ufak birliklerin hayatta kalma mücadelesini deneyimletecek. 

Merak edenler için, World War 3‘ün heyecanlandırıcı oynanış fragmanını aşağıya bırakıyoruz. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler