Salı, Nisan 23, 2024

DualShock 4 Kontrolcülerine Dört Yeni Renk Seçeneği Ekleniyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Japonya merkezli teknoloji devi Sony şirketinin popüler oyun konsolu Playstation 4 için yepyeni, albenisi yüksek kontrolcüler piyasaya girmeye hazırlanıyor. Şirket; standart Dualshock 4‘lere, dört yeni renk seçeneği sunacak. Bu renkler de, her zevke uygun kontrolcü seçimi olanaklarını arttıracağa benziyor. Zira yeni kontrolcü renkleri, hem sadelikten hoşlananlara, hem de hareketli kişiliklere hitap ediyor.

Sıcak Renkler Ağırlıkta

İlk olarak 15 Kasım 2013 tarihinde piyasaya sürülen Sony‘nin en güncel oyun konsolu Playstation 4, aradan uzun yıllar geçmesine rağmen ayakta durmaya devam ediyor. 

Şirket, üreticiliğini yürüttüğü oyun konsolu için çeşitli aksesuarlar sunma ve zevke göre ürünler geliştirmekte oldukça başarılı, doğrusu.

Bulunduğumuz gün itibarı ile Japonya merkezli teknolojik cihaz üreticisi Sony, oyun konsolları Playstation 4 için yepyeni görünümlere sahip dört adet DualShock 4‘ün piyasaya sürüleceğini duyurdu.

DualShock 4 Kontrolcülerine Dört Yeni Renk Seçeneği Ekleniyor İÇERİK

Bundan öncesinde şirket, ufak teknik değişikliklerle DualShock 4 V2 isimli kontrolcüleri piyasaya sürmüştü.

Bu ilk ve ikinci nesil kontrolcüler, çeşitli renklere sahipti. Fakat anlaşılan o ki şirket, var olan renk seçeneklerine yenilerini eklemekte gecikmeyecek.

Şirket, yaptığı duyuru ile halihazırda bulunan kontrolcü rengi seçeneklerine gün batımı turuncusu, dut mavisi, bakır ve mavi kamuflaj renklerini de ekleyecek.

Yeni görünümleri ile bu kontrolcüler, bulunduğumuz yılın Eylül ayında 65 dolarlık fiyat etiketiyle raflara dizilecek.

Sony tarafından duyurusu yapılan yeni kontrolcüler, ne yazık ki dünyanın her yerinde aynı tarihlerde bulunamayacak.

Bahsettiğimiz rengarenk DualShock 4‘ler, ilk olarak ABD’de ve Kanada’da satışa sunulacak. Bakır renkli yeni kontrolcü ise, baş safhalarda sadece ABD’de pazarlanacak.

Söz konusu kontrolcüler, teknik olarak herhangi bir yenilik sunmuyor. Alıştığımız DualShock 4‘ler ne ise, bu yeni renkli kontrolcüler de o olacak. Yani değişiklik sadece görsellikten ibaret.

Geçtiğimiz dönemlerde faklı renk seçeneklerine sahip Playstation 4‘ler de görmüştük. Anlıyoruz ki Sony, zevklere hitap eden konsol ve aksesuar üretimine gereken önemi veriyor. Zira şirketin en yakın rakibi Xbox One tarafında, böyle bir görsel çeşitlilik bulamıyoruz. Bu açıdan sevgili Sony yetkililerini tebrik etmek istiyoruz.

Son olarak; bu yeni kontrolcüler, uzun bir süre geçmeden ülkemize de giriş yapacaktır diye tahmin ediyoruz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler