Cuma, Mart 29, 2024

Shadow of The Tomb Raider’daki Düşmanları Tanıtan Yeni Fragman

Paylaş

silkroad gaminggentr

Square Enix tarafından yayıncılığı üstlenilen aksiyon-macera oyunu Shadow of The Tomb Raider, oyuncuları heyecanlandıracak yeni fragmanlarla gün yüzünde kalmaya devam ediyor. Oyun hakkında yeni yayınlanan fragman, yapımda bize soğuk terler döktürecek düşmanlarımıza odaklanıyor. “Hedefini/Düşmanını Tanı” başlığı altında paylaşılan fragmanda; oyun hakkında fikir edinmek isteyen oyunculara, düşmanlar gösteriliyor.

Düşmana Doyacağız…

Oyunun ilk piyasaya sürüleceği tarih olan 14 Eylül‘e yaklaştıkça, Shadow of the Tomb Raider hakkında sunulan fikir verici içerikler artıyor. 

Kökleri oldukça eskilere dayanan Lara Croft baş karakterli Tomb Raider oyunlarının sonuncusu, Azrail’e yakın duran Playstation 4 ve Xbox One’ın suyunu sıkacağa benziyor.

Shadow of the Tomb Raiderdan Sanat Niteliğinde Doğa Videosu Geldi İÇERİK

Geçtiğimiz günlerde doğal yapısına odaklanan bir fragmanla oyunculara kendisini tekrar hatırlatan yapım, bu sefer karşımıza düşmanlara odaklanan bir oyun içi video ile çıkıyor. 

Düşman konusunda fazlasıyla çeşitlilik barındıran yapım, görünüşe göre tek düze düşman tiplemelerinden uzak olacak. Zira yapımda sadece insan düşmanlara sahip değiliz. 

Oyunda yer yer piranalarla, kaplanlara ve yılan balıklarıyla da karşı karşıya geleceğiz. Doğaya bu denli odaklanan bir yapıma da, doğadan düşmanlar yakışırdı. 

İzlemek isteyenler için; yayınlanan yeni düşman odaklı fragmanı şuraya bırakalım:

Heyecan seviyemizi her yeni videoyla arttıran yapım için bazı oyuncular, patlamaya hazır bir balon yorumu yapıyor. Fakat oyun çıkmadan bu tür yorumlar yapmak, bizlere pek doğru gelmiyor.

Öte yandan; serinin geçmişine baktığımızda, gayet başarılı yapımlar görüyoruz. Tenolojik nimetlerin bu denli arttığı günümüzde de; Shadow of the Tomb Raider yapımcıları, bu nimetlerden yararlanabilmek için özel bir çaba gösterecektir. 

Yıllardır yaşlanmayan bir ikon haline gelen Lara Croft‘u yönettiğimiz bu yeni yapımda, umarız ki keyifli dakikalar geçirebiliriz. 

Serinin son halkası Shadow of the Tomb Raider‘ın çıkış tarihi, 14 Eylül 2018 olarak belirlenmiş durumda. Oyun; Playstaton 4, Xbox One ve PC platformlarında boy gösterecek. 

Merak eden okurlarımız için, oyunun sistem gereksinimlerinden de bahsedelim:

Shadow of the Tomb Raider Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi:  Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1, Windows10
  • İşlemci:  AMD FX-8320 / Core i5-2500K 3.3GHz
  • Bellek:  8 GB RAM
  • Ekran Kartı:  Radeon R9 380 – Nvidia GTX 960 2 GB
  • DirectX:  Sürüm 11
  • Depolama alanı: 50 GB boş alan

 

Shadow of the Tomb Raider Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi:  Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1, Windows10
  • İşlemci:  AMD Ryzen R5 1600 / Core i7-6700K 4-Core 4.0GHz
  • Bellek:  16 GB RAM
  • Ekran Kartı:  Radeon RX Vega 56 8GB – Nvidia GeForce GTX 1070 8 GB
  • DirectX:  Sürüm 11
  • Depolama alanı: 50 GB boş alan

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler