Cuma, Mart 29, 2024

5G Desteğine Sahip Samsung Galaxy Z Flip Görüntülendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

5G Teknolojisine sahip Galaxy Z Flip sızdırılır iken aynı zamanda yeni bir renk seçeneğinin kullanıcılara geleceğini öğrendik.

Samsung beyciğimin Galaxy Fold modelinden sonra sıra dışı bir model yarattığı ve dikey katlanır Galaxy Z Flip modelinin bir sonraki lansmanda 5G varyantının geleceği uzun süredir internette dolaşan bir muhabbet idi.

Şimdi ise internete sızdırılan bir video ile böyle bir modelin geleceği kısmende olsa doğrulanmış oldu. Tahminlere göre Samsung Galaxy Z Flip 5G isimli bir modelin şirketin 5 Ağustos’ta gerçekleştireceği “Unpacked” isimli etkinlikte tanıtılması bekleniliyor.

Temelde, cihazın hemen hemen aynı cihaz olacağı gibi görünüyor lakin daha hızlı bir işlemci ve 5G modem entegrasyonu ile gelmesi ihtimali çok yüksek.

Telefonu bizlere sızdıran Evan Blass’ın videosuna baktığımız zaman telefonu heme hemen her açıdan görüyoruz. Videodaki cihaz neredeyse 14 Şubat’ta piyasa çıkan orijinal LTE sürümü ile aynı görünüyor.

Büyük ihtimal ile 5G modem desteğine sahip olacak olan yeni varyant, daha güçlü bir işlemci güncellemesi ve yeni renk seçeneği ile karşımıza çıkacak. Ayrıca kullanıcılardan gelen şikayetlerin ve bir önceki modelde yaşanılan hataların bu modelde giderilerek gelmesi de muhtemel.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler