Cuma, Nisan 26, 2024

60 TL’ye Alabileceğiniz En İyi Oyunlar!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam Yaz İndirimlerinin hepimizde oyun alma telaşı oluşturdu. Bir dahaki indirim tarihinin çok yakın olmaması oyuncıları bu süre içinde oyun almaya zorluyor.

Daha önceki yazımızda sizlere 20 TL’ye alabileceğiniz oyunları listelemiştik. Bu yazımızda sizlere 60 TL veya daha alt bir fiyata alabileceğiniz en iyi oyunları sunduk. Bakalım 60 TL ile hangi oyunları alabiliyoruz ?

Arma 3

Neredeyse sınırsız içeriğe sahip olan, mod desteği ve çoklu oyuncu modu sunucuları bulunan askeri simülasyon oyunu Arma 3, 34 TL fiyat etiketiyle listemize giriyor.

arma 3 banner sm

Street Fighter V

16 Şub 2016 tarihinde piyasawya sürülen dövüş oyunu Street Fighter V’te Steam indirimlerinden payını aldı. 119 TL fiyatındaki oyun indirimlerle beraber 59,50 TL‘ye düştü. 

street fighter 5 ken

Football Manager 2017

Kendimizi teknik direktör gibi hisstettiren futbol menejerlik oyunu Football Manager 2017 indirimlerle beraber 34 TL fiyat etiketine sahip.

fm com hp fm17 0

Far Cry 4

Kyrat adlı hayali bir ülkede, despot bir adama karşı verilen mücadeleyi konu alan oyun %50 indirimle 52,50 TL. Kaçırmayın.

far cry 4 wallpaper fan art by sullyvancraft d7fwycy

Outlast 2

Çıkalı iki ay olan korku oyunu Outlast 2’nin indirimsiz fiyatı da bu listeye girebilir. İndirimle birlikte 39 TL olan oyunu oynamadıysanız kaçırmamanızı tavsiye ederim.

outlast 2 005

ARK : Survival Evolved

Hayatta kalma oyunları arasında çok başarılı bir yere sahip olan ARK : Survival Evolved indirimlerde ‘ye düştü. Eğer sisteminiz oyunu destekliyorsa kaçırmayın.ark survival evolved

Assetto Corsa

Çok gerçekçi araba fizikleri ve grafikleri olan yarış ve drift oyunu Assetto Corsa şu sıralar pek bi meşhur. Aracı sürerken maksimum gerçekliği alabileceğiniz oyun indirimlerde 24 TL fiyat etiketine sahip.

214122 sceenshot 17 l

Mortal Kombat X

14 Nis 2015 tarihinde piyasaya sürülen oyun yenilenen dövüş teknikleri ve grafikleriyle fiyatını hak ediyor. İndirimlerde 23,60 TL‘ye düşen oyunu sisteminiz karşılıyorsa kaçırmamalısınız.

mortal kombat

Sniper Elite 4

Eşsiz keskin nişancı özgürlüğü, üçüncü kişi muharebesi, oynanabilirlik seçenekleri ve devasa seviyeler barındıran oyun uzun mesafe atış hissini sonuna kadar yaşatıyor. Bu yıl içinde çıkan oyunun indirimli fiyatı 44,50 TL.

sniper elite 4 1

Dishonored 2

11 Kas 2016 tarihide piyasaya sürülen oyun aksiyon-macera ve gizlilik tabanlı bir rol yapma oyunu. İndirimli fiyatı 57,49 TL olan oyunu kaçırmayın.

dishonored 2

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler