Cuma, Nisan 26, 2024

6350 mAh Bataryalı Ulefone Power 3L Ön Satışa Açıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ulefone tarafından üretilen uygun fiyatlı olup büyük pile sahip olacak olan Power 3L model isimli telefon ön siparişe açıldı. Diğer telefonlara göre daha büyük bataryaya sahip olan telefon çok fazla yolculuk yapan kişilerin oldukça ilgisini çekecek.

Ulefone’un Power serisinde bulunan cihazlar hem uygun fiyatlı hem de büyük bataryaya sahipler. Bu serinin en yeni modeli olan Ulefone Power 3L isimli cihazda cihazın uygun fiyatlı olması için MediaTek yonga seti kullanılmış. Cihazın bataryası büyük olduğu halde tasarımı oldukça güzel duruyor.

Ulefone Power 3L Cihazının Teknik Özellikleri

Cihaz gücünü MediaTek tarafından üretilen dört çekirdekli MT6739 yonga setinden alıyor. Bu yonga setine 2 GB bellek ve 16 GB depolama alanı eşlik ediyor. Cihazın fiyatını uygun tutmak için özellikleri biraz düşük tutulmuş. Yine de bu özellikler birçok kişi için gayet yeterli.

6350 mAh Bataryalı Ulefone Power 3L Ön Satışa Açıldı 2 PCH

Büyük bataryası ile öne çıkan Ulefone Power 3L telefonun içersinde 6350 mAh değerinde batarya bulunuyor. Bu batarya kutu içerisinden çıkan şarj adaptörüyle birlikte 5 volt 2 amperde şarj oluyor. Kutu içerisinden çıkan şarj aleti bataryayı biraz yavaş şarj ediyor. Şarjı diğer telefonlara göre daha iyi gittiği için şarj olma süresi kabul edilebilir seviyede.

Cihazın arka tarafında 13 MP çözünürlüğüne sahip birincil kamera, 5 MP çözünürlüğe sahip derinlik algılayıcı kamera bulunuyor. Cihazın ön tarafında ise 5 MP çözünürlüğünde tek kamera bulunuyor. Fiyatına göre kamera özellikleri gayet iyi görünüyor.

Cihazda 6.0 inç boyutunda 720 x 1440 çözünürlüğe sahip HD+ 18:9 oranında ekran bulunuyor. Oldukça büyük ekranıyla birlikte iyi bir görüntü sunuyor. Cihazın ön tarafı %90.8 ekran/kasa oranına sahip olduğu için oldukça güzel görünüyor.

Kutudan Android 8.1 Oreo ile çıkan telefonda yüz ile kilit açma özelliği ve parmak izi okuyucu bulunuyor. Şu anda ön siparişe açık olan telefonun vergisiz fiyatı ₺540 ($99). 20 Mart’a kadar ön siparişe açık olacak telefonun Türkiye’ye gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

Peki ya sizce Ulefone Power 3L fiyatına göre iyi bir telefon mu? Yorumlarda fikirlerinizi belirtin. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler