Cuma, Nisan 19, 2024

Abyssus PC için Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Big Sugar ve geliştirici DoubleMoose, PC için “brinepunk roguelike birinci şahıs nişancı” oyunu Abyssus‘u duyurdu.

Oyunun 2023 yılı içerisinde çıkış yapması planlanıyor.

maxresdefault 8

Abyssus‘ta eski bir uygarlığın sualtı kalıntılarını keşfetmek için kiralanmış bir paralı asker olarak oynuyorsunuz. Ancak batık krallığın sakinleri, yabancılardan memnun olmadıklarını açıkça ortaya koyduklarında, araştırmalar bir hayatta kalma savaşına dönüşür. Sualtı mutant muhafızlarına karşı, sadece olağandışı silahları değil, aynı zamanda gizemli doğaüstü güçleri de kullanmalısınız.

Abyssus, Coffee Stain ve Ubisoft’un eski çalışanları tarafından kurulan İsveçli DoubleMoose stüdyosunun bir projesidir. Geliştiricilere göre, oyun dünyasını yaratırken, Atlantis efsaneleri ve Aztekler ve İnkaların mimarisinin örnekleri tarafından yönlendirildiler.

Oyunun tanıtım yazısı

19 yüzyılın sonlarında paralı bir deniz askeri olarak antik bir medeniyetin su altında kalmış harabelerini keşfetmek için işe alındın. Ancak batık krallığın yozlaşmış sakinleri misafirlerin hoş karşılanmadığını gösterdikleri zaman keşif görevin bir anda hayatta kalma mücadelesine dönüyor.

Sulu diyarların mutasyona uğramış muhafızlarına karşı bitmek tükenmez bir savaşa girerken egzotik ve uyarlanabilir bir dizi silahı kullan ve kendini gizemli, geliştirici güçlerle sağlamlaştır.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler