Cuma, Nisan 26, 2024

Acer’den Yeni Oyun Canavarı Predator Triton 700!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Acer’in yeni oyuncu bilgisayarı Predator Triton 700 tanıtıldı. Merakla beklenen basın toplantısını New York’ta gerçekleştiren Acer, yeni ürünlerini burada duyurdu. Bunlardan biri de yeni Predator Triton 700.

İşte yeni Acer Predator Triton 700 ve Özellikleri!

Sistem özelliklerinden başlayarak Acer’in yeni oyun canavarını inceleyelim. Predator Triton 700‘ü öne çıkaran özelliklerinin başında gelen 7. nesil Intel Core işlemci, yanında en yeni yüksek performanslı NVIDIA GeForce 10-Serisi ekran kartlarını barındırarak oyun performansını üst düzeye çekiyor. Ayrıca 32GB‘a kadar DDR4 2400MHz RAM bulunuyor.

Farklı bir tasarım barındıran Triton 700, son derece teknolojik duruyor. Oyun bilgisayarlarında diğer firmaların tercih ettiği kırmızı ışıkların aksine mavi ışık kullanan Acer, tasarımı çok farklı bir yere çekmiş. Bunların dışında ince ve keskin hatlara sahip olan Predator Triton 700, 15.6 inç FHD IPS ekran sunuyor.

1493237477 predator triton 700 01

Bunların yanında bu ekran gerçek oyun deneyimi için, VR-uyumlu. Ayrıca daha parlak, canlı görseller ve harici bir monitöre bağlantı için NVIDIA G-SYNC desteği de getiriyor. Tabi bu sistemi sakinleştirmek içinde bir gönüllüye ihtiyaç var. Acer’in tescilli ultra ince metal bıçaklara sahip AeroBlade 3D Fanları bu görevi layığıyla yerine getiriyor.

Bizimde en çok merak ettiğimiz yanı fiyat. Ağustos ayında piyasaya gelecek olan Predator Triton 700, 2.999 dolardan başlayan fiyatlarla mağazalarda olacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler