Perşembe, Mart 28, 2024

MSI GT62VR KabyLake Tabanlı Yeni Oyuncu Laptopu Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

MSI yeni geliştirmiş olduğu GT62VR dizüstü oyuncu bilgisayarını duyurdu. Cihaz gücünü içerisinde yer alan i7-7700HQ KabyLake işlemcisinden aldığı gibi, üst düzey oyunları da rahatlıkla oynayabilmek için GTX 1070 ekran kartı ile geliyor. Dilerseniz MSI GT62VR dizüstü oyuncu bilgisayarına yakından göz atalım.

MSI GT62VR Neler Sunuyor ?

Öncelikle yeni oyuncu bilgisayarı Intel Kaby Lake mimarisinin yanı sıra, sadece oyun değil, render ve çoklu görevlerin üstesinden kolaylıkla gelebilmek için üretilmiş durumda. Ek olarak cihaz VR destekli olduğu gibi, önümüzdeki 3-4 yıl kafanızı rahat ettirecek modellerden bir tanesi diyebilirim.

MSI GT62VR modeli 15.6 inç IPS ekrana sahip olduğu gibi, 1080p ve 2160p çözünürlüklerinde oyun keyfi sunuyor. İçerisinde yer alan 16 GB RAM, Nvidia GeForce GTX 1070 ekran kartı ve 264 GB SSD seçeneği gerçekten iyi bir seçenek olmuş. Ancak sadece SSD ile yapamıyorum derseniz, yanında bir de 1 TB HDD geliyor.

msi gt62vr

MSI GT62VR Tasarımı

Aslında artık alıştığımız MSI tasarımı yine kendisini gösteriyor. Metal alaşımlı yüzey, SteelSeries arka aydınlatmalı klavye, iki adet Dynadio hoparlör ve 3x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x USB-C ve bağlantılar için HDMI – mini DisplayPort bağlantılar arasında yer alıyor.

msi gt62vr 004

MSI GT62VR oyuncu bilgisayarının şuandaki yurt dışı satış fiyatı 1800 dolar fiyat etiketine sahip. Türkiye ayağına baktığımızda ise tahmini olarak 9 bin TL ve civarına tekabül edebilir. Hemen aşağıda görmüş olduğunuz grafiklerde ise yurt dışında yapılan FPS test sonuçlarını inceleyebilirsiniz.

msi gt62vr 002

msi gt62vr 003

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler