Cuma, Mart 29, 2024

Excalibur Laptop Serisinin Artık GTX 1060 Ekran Kartlı Versiyonu Var!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’nin büyük teknoloji markası Casper, daha önce sunduğu masaüstü Excalibur ailesine, GTX 1060‘lı dizüstü bilgisayarını ekledi.

Casper, daha önceki oyuncu bilgisayarlarından sonra serisine yeni Excalibur G805‘i ekledi. Yeni ekran kartı ve tasarımıyla albenisini arttıran G805, oyun performansını 2 kat arttırıyor.

Excalibur G805’in Özellikleri : 

Öncelikle ekrandan başlayalım. Casper Excalibur G805, Full HD 17.3 inç ekranı ile 1920×1080 çözünürlüklü IPS ekranıyla laptop kullanıcılarına oyun performansını hat safada yaşatıyor. Ayrıca Anti-Glare yansımazsız ekranı ve 175 derecelik görüş açısına sahip G805 oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayacak özellikte.Casper Excalibur G805 01
Excalibur G805 performans odaklı Intel i7 6700 HQ teknolojisiyle oyunları yüksek grafiklerde oynatırken, düşük güç tüketimi sağlıyor. Turbo boost teknoloji, ihtiyaç duyduğunuz anda otomatik olarak hızını arttırarak 2.6 GHz‘den 3.5 GHz‘e çıkabiliyor. Bi nevi ” Hızlı ve Öfkeli “deki NOS tuşu gibi.
Daha öncede bahsettiğimiz Nvidia GeForce GTX 1060 6 GB 192 Bit ekran kartı, oyunlarda üstün performans ve kaliteyi oyunculara getiriyor. Casper yeni ekran kartı eklemesi ile grafiğini önceki sürümüne göre 2 kat üste taşıyor. Excalibur G805, 32 GB DDR-4 RAM‘i ile işlemlerinizi hızlandırıyor.
Oyuncuların en çok yakındığı ısınma sorununa çözüm olarak ise çift turbo fan kullanılarak ısı minimum değere çekilmiş. Casper Excalibur içinde bulunan SSD seçeneği de bu maksimum performansı ekstra hız ile daha da artırıyor. Dolby Digital Ses Sistemi sayesinde net ve güçlü bir ses sunuyor.Casper Excalibur G805 02
Yeni nesil ekran kartının bir diğer özelliği ise son dönemde popüler olan VR yani Sanal Gerçeklik oyunlarını desteklemesi. Uygun donanımla bu oyunları da oynatabilen Casper Excalibur G805, oyun severlere yeni deneyimleri sunuyor.
Oyuncular için özel olarak tasarlanan Casper Excalibur G805, şık ve metal görüntüsünün yanında, ışıklı klavye (ki bu bizim en çok sevdiğimiz) ve touchpad, ışıksız ortamlarda kolay kullanım sağlıyor. Tabi çokta şekil görünüyor. Ayrıca CPU ve GPU ısıları artmaya başladığında kırmızıya dönüşen aydınlatmasıyla dikkat çekiyor. Yine klavye kırmızı renkli W-A-S-D tuşları ile oyuncuları kendine çekiyor.
Ürün hakkında Casper Pazarlama Direktörü Feray Karaman, “Büyük bir başarı yakalayan Excalibur serimizi iki kat performanslı modelle devam ettiriyoruz.”, “Casper Excalibur G805’in Nvidia GeForce GTX 1060 ekran kartı ile üstün performans gösteriyor.” ifadelerini kullandı. Feray Karaman bu sözlerin devamında : “Casper olarak en yeni teknolojileri takip ediyor ve bunları ürünlerimize entegre ediyoruz. Üstün birleşenleri sayesinde Excalibur G805 modelimizde VR yani Sanal Gerçeklik teknolojisini kullanıcılara deneyimlendiriyoruz.” dedi.
Ürünün fiyatı ise Casper‘in sitesinde gördüğümüze göre 7,499,00 TL.
İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler