Cuma, Nisan 26, 2024

Activision, Call of Duty Stüdyolarının Boyutunu Üç Katına Çıkartıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Activision’ın en son mali kazançları sırasında açıklandığı üzere, Activision önümüzdeki yıl 2000’den fazla yeni çalışanı işe alma niyetini açıkladı. Activision, birinci şahıs nişancı geliştirme ekiplerinin boyutunu üç katına çıkaracağından, bunların büyük bir kısmı Call of Duty üzerinde çalışacak gibi görünüyor.

Activision Call of Duty Studyolarinin Boyutunu Uc Katina Cikartiyor 1

Call of Duty başlangıç olarak iki yıllık bir döngü içerisinde geliştirilirken Treyarch ve Infinity Ward geliştirme görevlerini yönetirken, fazla mesai ve hem birincil geliştiriciler hem de yardımcı stüdyolar olarak gittikçe daha fazla stüdyoya getirildi.

Activision Call of Duty Studyolarinin Boyutunu Uc Katina Cikartiyor 2

Call of Duty o kadar büyüdü ki (özellikle de Warzone’un sürekli olarak güncelleme ihtiyacı duymasıyla), daha önce Spyro ve Crash Bandicoot‘ta çalışan Toys for Bob’da dahil olmak üzere diğer birçok kişi Activision stüdyosuna yardım etmekle görevlendirildi.

Activision Call of Duty Studyolarinin Boyutunu Uc Katina Cikartiyor 3

Call of Duty üzerinde çalışan pek çok stüdyo ile, Activision‘ın ekiplere yeni çalışanlar şeklinde daha fazla destek sunmaya çalıştığı anlaşılıyor. Bununla birlikte boyutu üç katına çıkarmak ve sadece mevcut büyüme yörüngesini sürdürmekten çok daha büyük bir şeye işaret ediyor gibi görünüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler