Cuma, Nisan 19, 2024

Alan Wake Remastered Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç kez detayları internete sızdırıldıktan sonra Remedy Entertainment, Alan Wake Remastered’ın gerçekten geliştirildiğini ve hatta bu yıl içerisinde piyasaya çıkacağını nihayet resmi olarak doğruladı. Şirket, “Bu sonbahar” lansmanı yapılan Alan Wake Remastered, orijinal oyunu, yaratıcı yönetmen Sam Lake’in bonus yönetmen yorumlarıyla birlikte 4K olarak yeniden düzenlenen iki genişleme paketi The Signal ve The Writer ile birlikte sunulacağını belirtti.

“Alan Wake Remastered, yıllar önce aşık olduğunuz orijinal deneyimdir. Bunu değiştirmek istemedik, ”dedi Lake, oyunu fan sitesi Sudden Stop’ta duyuran içten bir mesajla. Ancak Alan Wake’in karakter modeli ve sinematikler de dahil olmak üzere her yerdeki görseller, bazı yeni nesil yükseltmelerle güncellendi ve geliştirildi.”

Artık Xbox ve Masaüstü Bilgisayar platformunun yanı sıra PlayStation konsollarında da piyasaya sürüleceği onaylanan Alan Wake Remastered, oyunun Microsoft cihaz ailesi dışında ilk kez mevcut olacak.

Alan Wake Remastered, Epic Games Publishing tarafından yayınlanacak ve bu sonbahar itibariyle PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Masaüstü Bilgisayarlar için Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler