Cuma, Mart 29, 2024

Skabma: Snowfall 2022’de PC için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı PID Games ve geliştirici Red Stage Entertainment, hikaye odaklı macera oyunu Skabma: Snowfall‘ı duyurdu.

2022‘nin ilk çeyreğinde Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun için ayrıca bir konsol sürümü de planlanıyor.

egs skbmasnowfall redstageentertainment g1a 05 1920x1080 ac0bfc48e221

Sami hikayelerinin ve kültürünün daha önce hiç görülmemiş bir temsilidir. Eski kuzey kamp ateşi hikayelerinin canlandığı bir dünyada İskandinav güzelliğini keşfedin. Hikaye odaklı üçüncü şahıs macera oyununda çevredeki bulmacaları çözün.

Bir Sami köyünün günlük hayatı, yakındaki bir Tar-Yanan Çukurunda meydana gelen bir kazadan sonra altüst olur. Tuhaf bir hastalık bölgeye yayılmaya başlar ve topraktan insanlara ve hayvanlara kadar her şeyi etkiler.

Kaçak bir ren geyiği doe arayan genç bir Sami çobanı olan Ailu olarak oynuyorsunuz. Ailu, eski bir büyülü davul olan Goavddis’i bulduğunda, büyüyen düzensizliğin gizemi çözülmeye başlar. Enfekte olanlar için zaman azalıyor, ancak Sami şifacıları Noaidis’in uzun süredir kayıp bilgisi hala davulda atıyor.

Kaybedilen her zaman geri kazanılabilir! Dört Tanıdık Ruhu bulun ve hastalığın kaynağını bulmak için doğayla yeniden bağlantı kurun. Yeni bir çağ için yeni bir Noaidi olma vaktin geldi.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler