Cumartesi, Nisan 20, 2024

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Bilibili ve geliştirici TiGames, Dieselpunk Metroidvania oyunu F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch‘un çıkış fragmanını yayınladı.

Oyun, 7 Eylül 2021’de dijital olarak PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkacak.

3853485 fistreleasedate

Robot köpeklerden oluşan bir donanma olan Lejyon, Torch City’nin neon renkli gecekondu mahallelerini gerçek bir demir yumrukla yönetiyor. Furtizens denilen antropomorfik vatandaşlar bu rejimi isteksizce kabul eder, ancak savaş kahramanı tavşan Rayton’ın başka planları vardır. Devasa bir robotik yumrukla donanmış olarak, büyük bir ele geçirmeyi engellemek için pille çalışan zalimlere karşı mücadeleyi yürütürken, kişisel bir hesabı da çatışmanın merkezine yerleştirir.

Kahramanımız, huysuz konuşan bir tavşan olan Rayton, iyi adamların kaybettiği bir savaşın kahramanı. Makine Lejyonu’nun Demir Köpekleri artık şehri yönetiyor, “furtizenleri” kontrol altında tutmak için şiddet ve korku kullanıyor. Artık direnişten geriye kalanlara karışmamayı tercih eden ezilmiş bir yalnız olan Rayton, arkadaşı kaçırıldığında tekrar çatışmaya çekilir. Savaşta kullandığı makineden geriye kalan tek şey, kurtarmaya gitmeden önce sırtına bağladığı devasa bir kol.

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch‘un fiziksel sürümleri Asya’da 10 Eylül’de, Japonya’da ise 23 Eylül’de çıkması bekleniyor. Bir PC sürümünün de Steam üzerinden yayınlanması planlanıyor. Ancak henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler