Cuma, Nisan 19, 2024

Alba: A Wildlife Adventure oyunu için kısa bir tanıtım videosu paylaşıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Monument Valley oyununun geliştiricisi olan Ustwo Games, yeni oyununu duyurdu. 2021 yılının kış mevsiminde çıkış yapması planlanan Alba: A Wildlife Adventure, bakalım bizlere neler sunuyor. Dilerseniz oyuna yakından bakalım.

Genç aktivist Alba’ya katılın!

Alba adlı karakter ile hayat bulduğumuz oyunda, karakterimiz büyükanne ve büyükbabasını ziyarete gidiyor ve orada arkadaşı Ines ile vahşi yaşam keşfine çıkıyor. Güzelliklerle dolu Akdeniz adasına yolculuğa çıktığımız bu oyunda, yaptığımız her küçük ya da büyük eylem oyun için bir fark yaratacak.

Alba A Wildlife Adventure In GameMacera ve basit eğlence türlerini içerisinde barındıran Alba: A Wildlife Adventure, oyun içerisinde bizlere bolca keşif yapabileceğimiz yerler sunacak. Oyun içi paylaşılan fotoğraflar gerçekten çok renkli ve çok eğlenceli duruyor.

Tabii oyun çıkış yaptığında ne gibi bir şeyle karşı karşıya kalırız orasını bilemeyiz lakin şimdilik oyunun genel görüntüsü hoş durmuyor değil. Ustwo Games, şimdiye kadar Assemble with Care ve Monument Valley oyunlarını piyasaya sürdü.

Assemble With Care oyununun çıkışı ardından 4 aylık bir süre geçti lakin Monument Valley 6 yıl önce çıkmış bir oyundu. Bakalım Ustwo Games nasıl bir oyun geliştirmiş göreceğiz.

Alba A Wildlife Adventure In Game 2Bu iki oyun ardından çıkış yapacak olan Alba: A Wildlife Adventure bakalım ne kadar beğeni toplayacak. Bunu söylememin sebebi Assemble With Care ve Monument Valley oyunlarının oldukça iyi beğeniler toplamasıydı.

Alba: A Wildlife Adventure tanıtım fragmanı

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler