Cuma, Nisan 26, 2024

Ali İhsan Yavuz’dan Şahan Gökbakar’a Yanıt Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Ali İhsan Yavuz‘un taklidini yapan komedyen Şahan Gökbakar‘a yanıt geldi. Şahan Gökbakar’ın taklidi sosyal medyada alay konusu olmuştu ve çok beğenilmişti. Ali İhsan Yavuz bunun üzerine espirili bir dille yanıt verdi.

Ali İhsan Yavuz’un yerel seçimlerle ilgili “Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu” sözlerini ve görünüm olarak da taklit eden ünlü komedyen Şahan Gökbakar’a Ali İhsan Yavuz’dan yanıt geldi. Ali İhsan Yavuz twitter üzerinden verdiği yanıtta ” Şahan Gökbakar’ın taklidi amma da eğlenceli olmuş ama diyete de dikkat etmek şart tabi” şeklinde espirili bir dille konuştu.

Şahan Gökbakar’da yanıtın ardından Ali İhsan Yavuz’u espiriye açık bir siyasetçi olduğu için tebrik etti. Gökbakar: “Dietimde şu sıralar tam kanunsuzluk hakim Ali İhsan bey. Neyse dietimizi bozsak da, niyetimiz bozuk olmasın en önemlisi o. Espiriye acık bir siyasetçi olmanızı” şeklinde konuştu.

“Her Şey Güzel Olacak” Sloganı Ünlüler Tarafından Paylaşılıyor

İstanbul Büyük Şehir başkan adayı olan Ekrem İmamoğlu‘nun elinden mazbatası alınması ve seçimlerin yeniden yapılması kararının üzerine sosyal medyadan onlarca sanatçıdan Ekrem İmamoğlu’na destek geldi. Ekrem İmamoğlu’nun ve destekçilerinin sloganı olan “Her şey güzel olacak” sözü YSK’nın aldığı karar üzerine sosyal medya da herkes tarafından paylaşılmaya başlandı.

efef

Cem Yılmaz, Tarkan, Zülfü Livaneli, Ceza, EDIS, Soner Sarıkabadayı isimlerin önde geldiği ünlüler Ekrem İmamoğlu’na destekte bulundu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler