Cuma, Mart 29, 2024

Aliens: Fireteam Bu Yaz Çıkıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Üçüncü şahıs hayatta kalma nişancı oyunu Aliens: Fireteam, 2021 yaz aylarında piyasaya sürülecek.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

aliens

2013’ün Aliens: Colonial Marines’inden bu yana, video oyunları endüstrisi Alien serisini uyarlama konusunda biraz temkinli davranıyor. Bununla birlikte, 2014’teki Alien Isolation, oyun serisini kullanıcıların yoğun isteğiyle PC’lere ve konsollara aktarmanın mümkün olduğunu gösterdi.

Oyunun Avrupa ve Asya/Pasifik’teki yayıncısı Focus Home Interactive, artık Aliens: Fireteam‘in ne zaman çıkacağına dair genel bir fikir olduğunu söyledi. Henüz kesin bir tarih bulunmamakla birlikte, 2021 yaz aylarında çıkması planlanıyor.

Oyunun kendisi, 2019 yılında mobil cihazlar için çıkan Alien: Blackout’tan bu yana piyasaya sürülen ilk Alien oyunu olacak.

Aliens: Fireteam‘de oyuncular Colonial Marines rollerini üstlenirler ve hedefe dayalı görevleri tamamlarken farklı Xenomorph varyantlarıyla yüzleşmek zorunda kalırlar. Oyun, insanların uzaylı saldırılarını savuşturmak için uzay kahramanlarından ekipler oluşturmasına izin vermek için işbirliği düşünülerek inşa edilmiştir.

Focus Home Interactive’in Genel Müdürü John Bert, şunları söyledi: “Oyuna hemen kapıldık ve bu son derece iddialı projede 20th Century Games ve Cold Iron ile işbirliği yapmaktan çok mutluyuz. Cold Iron stüdyosunun benzersiz ve patlayıcı bir deneyim yaratma yeteneğine çabucak ikna olduk.” dedi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler