Salı, Nisan 23, 2024

AMAZON İlk ASUS CoffeeLake-H Oyuncu Notebooklarını Listeledi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon ilk Intel 8.nesil Coffee Lake-H işlemcilere sahip ASUS oyuncu notebooklarını listelemeye başladı. En ucuz ürün şuanda 699 dolardan satışa sunulurken, toplamda dokuz farklı yeni Intel işlemcili ASUS laptoplar kullanıcıların beğenisine sunulmaya başlandı.

Coffee Lake-S Nedir? Ben yabancıyım şu işlere..

Diyorsanız eğer, size şöyle ufak bir özet geçeyim; Cofee Lake Intel’in yeni ve son mimarisine verilen isimdir. Bundan önce de Kaby Lake işlemciler ile pek çok ürün piyasada listelenmişti. Şimdi bu serinin adı değişti ve 8.nesil işlemcilere Cofee Lake adı verildi. Masaüstü serilerine Lake-S, dizüstü serilerine ise Lake-H adı veriliyor. Daha fazla detay isterseniz şuradaki konumuza yönelmenizi tavsiye ederim.

Intel ve dizüstü bilgisayar üreticileri yeni 6 çekirdekli sistemlerini duyurmaya hazırlanırken, Amazon erkenden aldığı ürünleri sitesinde satışa açarak kullanıcılarına sundu. Şimdiye kadar sadece üç adet Core i5-8300H dizüstü model listelenirken, en ucuz model 699 dolardan başlıyor.

ASUS ROG G703GL XS74 gaming laptop

ASUS‘un en pahalı modeli ise i7-8750H işlemcisine sahip, GTX 1080 ekran kartı ve 512 GB SSD ile gelen modeli olan ROG G703GL oluyor. Bu laptopun Amazon satış fiyatı ise 3499 dolar olarak listeleniyor.

“Sağlam Fiyat”

Öte yandan Intel’in ilk Core i9 işlemcisine sahip (i9-8950HK) Gigabyte AORUS X9 VS modeli yarın açıklanmış olacak. Laptop piyasasında da rekabet giderek kızışıyor. Listelenen yeni modellerin detaylarına ise hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

asus intel 8 nesil gaming laptoplar

asus intel 8 nesil gaming laptoplar 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler