Cumartesi, Nisan 20, 2024

Amazon, OnePlus 10T’nin Fiyatını Sızdırdı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, yakın zaman içerisinde OnePlus 10T akıllı telefon modelini tanıtacak ve bugün Amazon İngiltere, site içerisinde akıllı telefonu listelemeye başladı. Amazon’a göre akıllı telefon 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile birlikte gelirken 799 Sterlin fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Mevzubahis sayfa daha sonrasında kaldırıldı fakat alınan kayıtlara göre akıllı telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden alacak, Full HD+ çözünürlüğe sahip kavisli yapıda 120Hz yenileme hızı sunan AMOLED ekran sunacak ve arka taraftaki kamera kümesinde 50MP çözünürlüğe sahip ana kamera bulunacak.

oneplus 10t 5g amazon
Amazon, OnePlus 10T'nin Fiyatını Sızdırdı! 2

OnePlus 10T, bu teknik özelliklerin yanı sıra kutu içerisinden şarj cihazı, USB kablosu, telefon kılıfı ve SIM kart çıkartma aparatı ile birlikte çıkacak.

Geride bıraktığımız günlerde OnePlus 10 Pro ile yaklaşmakta olan OnePlus 10T modelleri arasındaki tasarım farklılıklarını gözler önüne süren bir takım render görüntüleri ortaya çıkmıştı. OnePlus 10T modelinin bu ayın sonlarına doğru piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler