Cuma, Mart 29, 2024

Amazon Prime Gaming Mayıs 2022 Oyunları Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games’in yeni ücretsiz oyunlarını açıklamasının hemen ardından Amazon Prime Gaming Mayıs 2022 oyunları da açıklandı.

Amazon Prime üyeleri için bu ay ücretsiz olarak verilen olan oyun sayısının ise 6 olarak açıklandığını gördük. Açıkçası bir oyun dışında ücretsiz olarak verilen yapımların çoğunun basit yapımlar olduğunu söylemem lazım.

Amazon Prime Gaming Mayıs 2022 Oyunları  

6 oyun içerisinde en çok dikkat çeken yapım Dead Space 2, maddi değer olarak şu an 129 TL gibi bir satış fiyatı olan oyunun, uzay temalı ve EA Games imzalı bir yapım olduğunu biliyoruz. Diğer oyunların da içerisinde yer aldığı tam liste ise şöyle;

  • Cat Quest
  • Shattered Tale of the Forgotten King
  • Out of Line
  • The Curse of Monkey Island
  • Dead Space 2
  • Mail Mole + Xpress Deliveries

Oyunları ne kadar başarılı buldunuz bilmiyorum ama bu ay bu yapımlarla idare etmek gerekecek. Açıkçası Amazon’un biraz daha ses getirici oyunlar vermesini de bekliyoruz.

Kaçırmayın: Epic Games’in yeni ücretsiz oyunları açıklandı

Servis zaman zaman bunu yapıyor ama tabii ki her ay AAA oyunları görmek mümkün olmuyor. Bakalım belki Haziran ayında bir sürpriz gelir de yine iddialı yapımlarla karşılaşırız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler