Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Amazon Prime Gaming Ocak 2024 Oyunları Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni yıl geldi, rakip oyun servisleri öne çıkmaya başladı derken Amazon Prime Gaming servisinden beklentimiz yükseldi. Ocak ayında verilecek oyunlar da yeni sürprizler gelir mi acaba derken, bir nebze olsun hüsrana uğradık. Zira Amazon Prime Gaming Ocak 2024 oyunları açıklandı ve listede 4 oyun yer almasına karşın çok iddialı bir yapım göremedik.

Düşük bütçeli oyunlar olsa da bedava oyun bedava oyundur diyelim ve geçelim bu ay listemizde yer alan yapımlara.

Amazon Prime Gaming Ocak 2024 Oyunları Hangileri?

Oyunları hemen aşağı ekliyorum ama şunu da belirteyim ki bu yapımların tamamı hemen erişime açılmayacak. İlk oyun 4 Ocak tarihinde verildi. Bir sonraki yapım 11 Ocak tarihinde verilecek. Arada 1 haftalık boşluk ile ay sonuna kadar oyunların sunulduğunu göreceğiz.

Ocak 2024 Oyunları

  • Endling Extinction is Forever – 4 Ocak
  • Apico – 11 Ocak
  • Atari Mania – 18 Ocak
  • 25 Yars Recharged – 25 Ocak

Amazon Prime Gaming Ocak 2024 Oyunları

Paylaşılan listede yer alan oyunlar bu şekilde. Başta da söylediğimiz gibi Amazon Prime Gaming Ocak 2024 oyunları bizi çok tatmin etmedi. Ay içerisinde ekstra bir oyun verilmesini beklemiyoruz. Ay içi başka bir oyun açıklaması olursa sürpriz olur.

Tabii ki bu oyunların dışında diğer birçok yapım için verilecek olan ücretsiz oyun içi ögelerini de unutmamak gerekiyor. Her ay olduğu gibi bu ay da ek oyun içi ögeleri sunulmaya devam ediyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler