Cuma, Eylül 20, 2024

Amazon Prime Video, Artık Çoklu Hesap Desteğine Sahip

Netflix, tüm dünyada çok fazla rağbet gören çevrimiçi televizyon kanallarından bir tanesi ve ülkemizde de çok fazla seveni var. Kimileri ortaklaşa alıp kullanıyor, kimileri ise parasını verip ailesinin kullanımına sunuyor. Şöyle ki tek bir hesap üzerinden iki ve dört kişi aynı anda izleme keyfi yapabiliyor.

Amazon Prime Video ise benzer bir yeniliğe giderek br hesapta altı farklı kişinin kullanım yapmasına olanak tanıyor. Bu yenilik ile kişiye özel kaldığı yerden devam edebilme, izleme listelerini yönetme ve kişiselleştirilmiş öneriler kullanıcılara sunuluyor.

Bu çoklu hesap sisteminde Çocuk Profilleri de yer alıyor ve 12 yaşın altındaki çocuklar için izlemesi güvenli içerikler listeleniyor. Amazon’un yaptığı yenilik, NDTV ve XDA-Developers tarafından tespit edildi ve özellik şu anda “seçili ülkelerde” kullanılıyor.

BENZER:  Türk Telekom, İnternet Fiyatlarına Yine Zam Yaptı
- PC Hocası
Amazon Prime Video, Artık Çoklu Hesap Desteğine Sahip - PC Hocası

Çoklu profil desteği; cep telefonları, tabletler, web tarayıcıları Apple TV, Chromecast ve Hindistan’da yaygın olarak kullanılan FireTV gibi teknolojilerde mevcut.

Amazon, yıllardır Netflix gibi rakip hizmetlerde bulunan bu özelliği tanıtmak için oyuna biraz geç kaldı. Bununla birlikte, altı profil sınırı, yalnızca beş ayrı hesabı destekleyen Netflix’ten bir üst sınırdır. Çok sayıda insanın evde işbirliği yaptığı ve zaman geçirmek için akış hizmetlerini kullandığı bir zamanda hoş bir özellik.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

7 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler