Cuma, Nisan 26, 2024

Amazon Prime Video için Çoklu Profil Desteği Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çevrimiçi video izleme platformu lideri Netflix’e rakip olarak ortaya çıkan ve içerisinde çok fazla içeriğe yer veren Amazon Prime Video, artık birden fazla profil desteğine sahip. Tıpkı Netflix’te kullandığınız gibi tek hesapta birden fazla kişi profil açarak istediği yapımı izleyebilecek ve yarıda kaldığı zaman ise bu kendi profiline kaydedilecek.

Amazon, aylardır beta uygulamasında sunduğu özelliği nihayet ana uygulama sürümüne taşıyor ve Prime Video kullanıcıları için çok beklenen çoklu profil özelliğini yayınlıyor.

Prime Video’daki profiller, ailenizin farklı üyelerinin kendi kişiselleştirilmiş Prime Video deneyimini yaşamalarını sağlar. Her profilde ayrı öneriler, izleme geçmişi, sezon ilerlemesi ve tek tek profil etkinliğine dayalı izleme listesi bulunur. Tek bir Prime Video hesabında en fazla altı ayrı profil ekleyebilirsiniz. Ayrıca, çocukların güvenli olmayan içeriğe erişmelerini kısıtlayan alt profiller de ayarlayabilirsiniz.

Amazon Prime Video Çoklu Profil özelliğini hangi cihazlar destekliyor?

  • Android ve iOS yüklü telefonlar ve tabletler
  • Masaüstü, mobil tarayıcılar ve mShop
  • Fire Tabletler (10. Jenerasyon Fire Tabletler)
  • Apple TV 2. & 3. Nesil
  • Chromecast’te Prime Video Uygulaması
  • Fire TV için Prime Video Uygulaması (yalnızca Hindistan)

Not: Apple TV desteğinde yalnızca giriş özelliği aktif durumda yani herhangi bir biçimde yeni bir profil oluşturamaz mevcut profili düzenleyemez ve silemezsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler