Çarşamba, Nisan 24, 2024

AMD Crimson ReLive 17.5.1 Sürücü Güncellemesi Detayları

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD ekibi yeni Radeon Software Crimson ReLive 17.5.1 sürücüsünü kullanıcılara sundu. Radeon grafik kartları için gelen yeni güncellemede Bethesda’nın yeni bilim kurgu-gerilim oyunlarında Prey için en iyi performansı bizlere sunuyor.

Crimson ReLive 17.5.1 Performans Değişiklikleri

AMD Radeon ekran kartı kullanıcıları Talon uzay istasyonunda yer alan maceralarında akıcı oyunların yanı sıra, eski güncellemeye göre çok daha iyi FPS değerleri alabiliyor. En yakın gerçekçi görselleri deneyimleyebilmek için biz de mutlaka son güncellemeleri yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Son güncellemeden sonraki performans değişiklikleri ise aşağıdaki gibi:

* 8 GB Radeon RX 580 ve Radeon Software 17.5.1 DirectX 11 sürücüsüne sahip olan kullanıcılar 17.4.4 ile kıyaslandıklarında %5’e kadar daha fazla performans elde edebiliyorlar.

* 4 GB Radeon RX 570 ve Radeon Software 17.5.1 DirectX 11 Crossfire GPU yapılandırmasına sahip kullanıcılar 4 GB Radeon RX 570 tek ekran kartına kıyasla, %78’e kadar daha fazla performans elde edebiliyorlar.

* DirectX 11 Full HD çözünürlükteki Radeon Software 17.5.1 Crossfire ve Radeon RX 570 (4 GB) ile Nvidia GeForce GTX 1050Ti (4 GB) modeline kıyasla %42 daha fazla performans elde edebiliyorlar.

Daha fazla detaylı bilgi almak isterseniz aşağıdaki performans grafiklerine göz atabilirsiniz.

amd radeon prey performans 003

amd radeon prey performans 002

amd radeon prey performans

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler