Cumartesi, Nisan 27, 2024

MSI, GeForce GTX 1080 Ti Sea Hawk EK X’i piyasaya sürdü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir kaç gün önce MSI ilk özel GTX 1080 Ti için su bloğu geliştirdi. Özel üretim olan yeni PCB, Armor serisinde bulunan PCB’ler ile aynı. Dilerseniz bu yakışıklı canavara yakından bir göz atalım.

MSI GTX 1080 Ti Sea Hawk EK X

MSI tarafından geliştirilen Sea Hawk EK X, Gaming veya Armor serisinde bulunan özel PCB’nin aynısı. Ancak 8+2 fazlı tasarıma iki adet 8 pinli güç konektörü eşlik ederek üzerimizden epey bir yük alıyor.

EK tarafından tasarlanan su bloğu, ön tarafta MSI ejderhası ve GeForce GTX logolarına yer vererek gerçekten şık bir tasarıma imza atmış. LED aydınlatma olup olmadığı konusunda henüz net bir bilgi yok ama MSI‘ı tanıyorsak, aydınlatma olmadan iş yapmayacaktır. Öte yandan nikel kaplama tabla GPU’su bellek ve güç bölümünü komple kaplayarak stabil bir görüntü oluşturuyor.

MSI GTX 1080 TI SEA HAWK EK X 6

Kart 3584 CUDA çekirdeği, 11 GB GDDR5X bellek ve Pascal GP102 GPU ile birlikte geliyor. Bu model, Gaming X veya Sea Hawk X (AIO Soğutucusu ile birlikte) aynı saat hızına sahip. Şuanda yeni Sea Hawk EK X su bloğunun piyasa satış fiyatı netleşmedi.

MSI GTX 1080 TI SEA HAWK EK X 3

MSI GTX 1080 TI SEA HAWK EK X 2

MSI GTX 1080 TI SEA HAWK EK X 4

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler