Perşembe, Nisan 25, 2024

Manli GeForce GTX 1080Ti Gallardo Ekran Kartını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ekran kartları ve diğer donanım bileşenlerinin üreticisi olan Manli Technology Group, yeni geliştirmiş oldıığu hız aşırtma manyağı Manli GeForce GTX 1080Ti Gallardo‘yu duyurdu.

Yeni 1080Ti Gallardo Neler Sunuyor ?

Gallardo aslında İtalyanca’dan geldiği gibi, kelime anlamı olarak ‘zarif’ ve ‘cesaretli’ olarak biliniyor. Altın görünümlü tasarımın yanı sıra, askeri sert duran unsurlar Gallardo serilerinin oyunculara lüks oyun deneyimini kazandırması için iyi bir alternatif olacak.

Manli GeForce GTX 1080 Ti Gallardo ekran kartı soğutma performansını daha stabil kılabilmek için üç adet 9 mm fan ile donatılmış. Standart sürümler ile kıyaslandığı zaman %4 performans artışı ve soğutma stabilizasyonu görülüyor.

1080Ti Gallardo Ekran Karti 003

Ancak itiraf etmeliyim ki tasarımını çok beğenemedim. Biraz daha keskin hatlar olsaydı ve aydınlatma da dahil edilseydi çok iyi olacaktı diye düşünüyorum.

Sanki kart biraz ‘aceleye gelmiş‘ gibi görünüyor. Ancak biliyorsunuz, tasarımdan daha önemli olan kartın performansı. İlerleyen günlerde yeni Gallardo ekran kartının performans detaylarını da sizlerle paylaşacağız.

1080Ti Gallardo Ekran Karti 002

Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler