Cuma, Nisan 26, 2024

AMD Fanlarına Özel Satış Mağazasını Açtı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yurt dışında ‘Fan Store‘ Türkiye’de hayran mağazası olarak bilinen bu tip satış platformlarına AMD‘de katıldı. AMD yeni mağazasında Ryzen adı altında ürünler bastırmış ve bunları takipçilerine belirli ücretler karşılığında satıyor. Peki mağazada hangi ürünler var ?

Dört Farklı Ürün Gamı

AMD Fan Store‘da toplamda dört farklı ürün gamı bulunuyor. İsterseniz hazır bir kit halinde tüm ürünleri satın alabildiğiniz gibi, isterseniz de tek tek ürünleri sipariş edebilmeniz mümkün. Ürünler arasında Ryzen logolu şapka, Tshirt ve Kapşonlu bulunuyor. Aynı zamanda EPYC logolu bir tshirt daha görebiliyoruz.

Ürünlerin fiyatlarına baktığımızda ise en ucuzu şapka. Yurt dışı fiyatı 26.99 dolar olan ürün, Türk Lirası ile hemen hemen 110 TL ve civarına tekabül ediyor. Aslında TR fiyatı bir şapka için oldukça pahalı diyebilirim.

Öte yandan AMD Threadripper işlemcilerinde gördüğümüz sandık muhabbetini burada tüm ürünleri satın aldığınızda da görebiliyoruz. Yine sandığın üzerinde Ryzen logosu yer alırken, kendi bedeninize uygun bir modeli seçebiliyorsunuz. Şuanda storeda maksimum 2-XL seçeneği bulunuyor.

Eğer siz de AMD’nin yakından takipçisi ve fanboyu olarak kendinizi görüyorsanız, buraya tıklayarak storedan sipariş verebilirsiniz. Ürünlerin kaç iş günü içerisinde Türkiye’ye ulaştığını ne yazık ki bilmiyorum. Bu konuda AMD‘ye mail atarak destek alabilir veya sosyal medya platformları üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Aslında kapşonlu da gözümüz kalmadı değil. Epey şekilmiş 🙂

Görseller

amd ryzen fan store 002

amd ryzen fan store 003

amd ryzen fan store 004

amd ryzen fan store 005

amd ryzen fan store

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler