Perşembe, Mart 28, 2024

AMD Radeon Ekran Kartlarındaki Oyun Hediyesi Kampanyasının Detayları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz ay AMD Raise The Game kampanyasının yeniden düzenleneceği ortaya çıkmıştı. Bilmeyenler için hatırlatmak gerekirse, bu kampanyayla beraber AMD, belirlenen ekran kartlarını tercih eden kullanıcılara oyun hediyesi veriyor.

Geçen ay yeni kampanya için ortaya çıkan bilgilerde de bu kez AMD’nin, Sniper Elite 5 ve Saint Row oyunlarını hediye olarak vereceğini öğrenmiştik. Fakat kampanya tam olarak başlamamıştı.

Şimdi ise belirlenen perakendecilerde kampanya başladı ve yeni detaylar verildi. Üstelik bir yeni oyunun daha müjdesi de geldi.

AMD, Bazı Modeller için 3 Oyun Birden Verecek

Geçtiğimiz ay açıklanan bilgiler de söylediğimiz gibi iki oyun görmüştük. Fakat kampanyaya Forspoken oyunu da dahil edildi. Böylece 3 oyun hediyesinin verildiğini göreceğiz.

Tabii ki her ekran kartı için 3 oyun verilmiyor. Bazı modeller için 3, bazı modeller için 2 ve bazı modeller için de sadece 1 oyun hediyesi var. Peki hangi AMD Radeon ekran kartına hangi oyun hediyesi var?

  • RX 6950 XT, RX 6900 XT, RX 6800 XT, RX 6800, RX 6750 XT, RX 6700 XT modellerini tercih edenler için 3 oyun da verilecek.
  • RX 6650 XT, RX 6600 XT ve RX 6600 modellerini tercih edenler için Forspoken ve Saints Row oyunları verilecek.
  • RX 6500 XT ve RX 6400 modellerini tercih edenler için sadece Saints Row oyunu verilecek.

AMD Raise The Game

Kampanya 13 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Zaten ülkemizde de anlaşmalı olan perakendeciler için kampanya sayfalarının açıldığını görüyoruz. Bu kampanya AMD ekran kartının satışlarını arttırır mı orasını bilemiyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

  1. Usta kolay gelsin bu oyunları nasıl indireceğim kimse onun hakkında bilgi vermemiş. Herkez 3 oyun veriyor demiş nasıl indireceğim bu oyunları.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler