Cuma, Mart 29, 2024

Resident Evil Village Shadows of Rose DLC Paketi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun fuarı kapsamında kendi etkinliğini düzenleyen Capcom, yeni oyun duyurularından çok var olan oyunlar için bazı yenilikler açıkladı. Resident Evil Village Shadows of Rose DLC paketi duyurusu da firmanın açıklamaları içerisinde en çok dikkat çekeni oldu.

Öyle ki serinin en sevilen oyunlarından biri olan Resident Evil Village, yeni genişleme paketiyle beraber oyuncuları bir kez daha ekran başına çağıracak. Çünkü hikaye kısmında da bir genişleme olduğunu göreceğiz.

Resident Evil Village Shadows of Rose DLC’si Neler Sunacak?

Yeni DLC paketiyle beraber oyundan sonrasında geçen ek bir hikaye göreceğiz. Yeni ek hikayede Ethan’ın kızı Rose ele alınacak. Zaten kontrol ettiğimiz karakter de bu olacak.

Mevcut yapımdan 16 yıl sonrasında geçen hikayede, yine benzer mekanlar olacak ama bu kez yeni bir kamera açısının da kullanılması mümkün olacak. Bu yeni hikayeyi oynarken TPS kamera açısında olacağız.

Shadows of Rose DLC paketi tüm bu hikaye artısı ve yeni kamera açısı artısıyla beraber 28 Ekim tarihinde sunulacak.

Unutmadan oyuna bir de Gold Edition versiyonu ekleneceğini belirtelim. Bu versiyonda da TPS kameranın tüm oyun için geçerli olduğunu ve ek olarak Mercenaries modu için Lady Dimitrescu, Karl ve Chris karakterlerinin dahil edildiğini göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler