Cuma, Nisan 19, 2024

Resident Evil 4 Remake için Oynanış Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk resmi duyurusu geçtiğimiz hafta yapılan Resident Evil 4 Remake oyunu için haberler gelmeye devam ediyor. Capcom tarafından yapılan yeni sunumla beraber oyundan ilk oynanış videoları da paylaşıldı.

Tamamen yenilenmiş bir yüz ile gelecek olması heyecan yaratan oyunun, grafiksel açıdan da nasıl değiştiğini daha yakından görmüş olduk. Capcom sunumu sonrasında paylaşılan oynanış videosunu bir değerlendirelim bakalım neler var.

Resident Evil 4 Remake İlk Oynanış Videosu

Bir kere serideki ana karakter olduğu gibi yerini koruyor. Tabii ki modelleri çok daha iyi bir hale getirilmiş ama yine Leon S. Kennedy baş karakterimiz ve bu karakteri kontrol edeceğiz.

24 Mart 2023 tarihinde çıkış yapacak Remake sürümü için genel yapıya baktığımız zaman ise oyunun biraz daha karanlık bir hal aldığını anlıyoruz. Atmosfer biraz değiştirilmiş. Korku unsurunun daha iyi verilmesi sağlanmış.

Çevre, ağaçlık alanlar ve mekanlar daha iyi modellendiği ve grafikleri de düzenlendiği için daha gerçekçi duruyor. Ayrıca bu alanların daha korkutucu hale getirildiğini de net olarak görüyoruz.

Bunun dışında oynanış kısmında da yeniliklerin olacağını anlıyoruz. Kennedy’nin silahını doğrultarak yürüyebilmesi, nesnelerde daha fazla animasyon ögesinin olması gibi dikkat çeken bölümler var.

Kısacası Remake sürüm kesinlikle oyunu yeniden oynamamızı sağlayacak şekilde yenilenmiş olarak gelecek. Daha da uzatmadan sizi video ile bırakıyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler