Perşembe, Mayıs 2, 2024

Minecraft Legends Duyuruldu! Yeni Oyun Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Minecraft efsanesini bilmeyen yoktur. Piksel piksel grafikleriyle yılların eskitemediği oyun şimdi yeni bir yüzle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu kez oyunu Minecraft Legends adıyla ve yeni yüzüyle göreceğiz.

Kısa süre önce düzenlenen Game Showcase 2022 kapsamında duyurulan oyun, biraz alışılmışın da dışına çıkacak.

Minecraft Legends Nasıl Bir Oyun Olacak?

Bir kere oyunun türünde minik bir değişiklik göreceğiz. Bu sefer aksiyon strateji türünde bir oyun gelecek. Haliyle oynanış yapısında da değişikler olacak.

Zaten fragmanı izlediğiniz zaman da nasıl bir yapı olacağını da daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Yine fragmanda da görebileceğiniz gibi bu kez oyunda güzel bir hikayemiz de olacak.

Hikayede Nether’den kötülük ordularının geldiğini ve Minecraft evrenini ele geçirmeye çalıştığını göreceğiz. Biz de bir kahraman olarak Minecraft evreninde yeni ortaklıklar kurup, istilacı olan bu orduları durdurmaya çalışacağız.

Bu süreçte kendi kalelerimizi inşa edecek, yeni ortaklıklar kuracak ve istilacıları yok etmek için büyük savaşlar vereceğiz.

Tabii ki oyunun türünün ve yapısının biraz daha farklı olduğu söyledik ama o karakteristik grafik yapısının değişmeyeceğini de belirtelim. Yine piksel piksel yapılar ve karakterler bizimle.

PC, Xbox serisi, PlayStation ve Nintendo Switch için çıkacak Minecraft Legends’ı 2023 yılında oynayabileceğiz. En azından şu an söylenen o. Bir gecikme durumu olur mu bilemiyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler