Perşembe, Nisan 25, 2024

Ark 2 Fragmanı Yayınlandı! Ne Zaman Çıkıyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ark Survival Evolved oyununun devam yapımı olan Ark 2 için sonunda bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

Aslında 2020 yılında ilk duyurusu yapılan oyun bu yıl detaylanır deniyordu ama en ufak bir ipucu elde edemedik. Yayınlanan fragman, biraz olsun ipuçlarını da sunmuş oldu. Ayrıca yeni oyun için güzel bir de sürprizi de tekrar vurguladı.

Ark 2 Fragmanında Vin Diesel Sürprizi

Yayınlanan fragman yine vahşi bir doğanın içerisinde olacağımızı gösteriyor. Dinozorlar her zaman olduğu gibi etrafta geziyor olacak.

Ayrıca dinozorları evcilleştirme özelliği de devam edecek zira fragmanda dev bir dinozorun üzerinde Vin Diesel’in karakterini görüyoruz. Ünlü oyuncunun karakterinin fragmanda yer alması sürpriz olmuş oldu.

Yeni ve çok daha geniş bir evrende geçeceği de öğrenilen oyun için çıkış tarihi 2023 yılı olarak lanse edildi. Tabii ki daha fazla bilgi almaya ihtiyacımız var.

PC ve Xbox serileri için gelmesi beklenen oyuna ilişkin daha fazla bilgi ne zaman verilir bilemiyoruz. Şimdilik sizi 1 dakikalık kısa fragmanla baş başa bırakalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler