Perşembe, Mart 28, 2024

Starfield için Beklenen Oynanış Videosu Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Starfield, aylardır sessiz sedasız geliştirilmeye devam ediyor. Bethesda bu kez o kadar kapsamlı bir oyun hazırlıyor ki oyundan gelen her haber, biraz daha heyecan yaratıyor.

Tabii ki her zaman olduğu gibi kağıt üzerinde kalan bilgiler yeterli gelmiyor. Bu denli kapsamlı bir oyun için videolu içerikler de bekliyoruz derken, sonunda beklediğimizi aldık.

Bugün düzenlenen etkinlikle beraber Starfield için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. 15 dakikalık videoyu izlediğiniz zaman, “Yeni Bir Evren mi Kurmuşlar?” diyesiniz geliyor.

Starfield Oynanış Videosu ve Detaylar

Oyundan söz ederek başlayalım. Yapım yıldızlararası bir uzay oyunu olacak. 2330 yılında geçecek olan yapımda, macera peşinde koşacağız.

Oynanış videosuna baktığımız zaman ise dev evren direkt olarak dikkatimizi çekiyor. Çok büyük haritalar, çok detaylı bir modelleme, çok çeşitli araç gereçler ve özelleştirilebilir yapıyı görüyoruz.

Henüz çıkış yapmadığı için net olarak bilemiyorum ama Starfield, en geniş kapsamlı uzay oyunu olabilir. Zaten firma bu yönde ipuçları veriyor. Sadece haritalar ve gezegenlerin genişliği, detayları değil oyun sistemi de çok geniş olacak.

Detaylı gemi özelleştirme sistemi, karakter geliştirmeleri, 1000’den fazla gezegen ve çok daha fazlasıyla gelecek bir oyundan söz ediyoruz.

Yapımı daha iyi anlamanız için oynanış videosunu izlemeniz lazım. Şu an çıkış tarihi tam olarak netleşmiş değil. Evet 2023 tarihinde gelecek ama gün ay olarak bir süre yok.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler