Cumartesi, Nisan 20, 2024

Steam, ARK Survival Evolved Oyununu Ücretsiz Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games için haftalık olarak paylaştığımız bir yazı dizimiz var. Öyle ki Epic Games, her hafta ücretsiz oyunlar veriyor. Ama bu kez durum farklı. Bu kez ücretsiz oyun adımını atan Steam oldu.

Platform, oldukça popüler olan ARK Survival Evolved oyununu tamamen ücretsiz hale getirdi. Kısa süre için geçerli olan kampanyanın detaylarına bakalım.

ARK Survival Evolved, 19 Haziran’a Kadar Ücretsiz

Bir kere kampanya hakkında şunu söylemek lazım ki bir hafta sonu etkinliği falan değil. Oyun 19 Haziran’a kadar yani 1 hafta boyunca ücretsiz olarak kalacak.

19 Haziran TSİ ile 20:00’a kadar oyunu Steam kütüphanenize ekleyecek olursanız, yapım tamamen sizin olacak. Epic Games’in yapmış olduğu kampanyalar gibi düşünün.

Oyunun normal zamanda fiyatının 50 TL olduğunu da hatırlatalım. Unutmadan yapımı bilmeyenler için kısaca bir oyundan da söz edelim.

ARK Survival Evolved

ARK Survival Evolved Nasıl Bir Oyun?

Gerçek dışı ortama sahip olan ilginç bir hayatta kalma oyunu. Oyunda gizemli bir adada uyanıyorsunuz ve hayatta kalmak için avlanmanız ve kaynaklar bulmanız gerekiyor.

Bir yandan hayatta kalmaya bir yandan barınaklar yapmaya bir yandan da yeni teknolojiler araştırmaya başlıyorsunuz. En ilginç olan kısım ise dev dinozorlar ve diğer yaratıklar. Bu dev dinozorları da evcilleştirebiliyorsunuz.

İlginç, kurgusal bir oyun. Özellikle arkadaşlarınızla oynarken çok eğlenebileceğiniz bir yapım diyebilirim.

Steam kampanyasından yararlanmak ve oyunu ücretsiz olarak almak için burada yer alan bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. Kampanya her hafta yeni oyunlarla devam edecek mi onu da zamanla göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler