Cumartesi, Nisan 20, 2024

AMD, Radeon RX 6000 Serisini Tercih Edenlere Yeni Oyunlar Verecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD, ekran kartlarının kullanıcılar için daha cazip gelmesi adına zaman zaman kampanyalar yapıyor. Genelde bu kampanyaların oyun hediyesi kampanyası olduğunu görüyoruz. Radeon RX 6000 serisi için de yine böyle bir kampanya daha gündeme geldi.

AMD tarafından yeni yayınlanan sayfada, AMD’nin ekran kartlarını tercih eden oyunculara Saints Row ve Sniper Elite 5 oyunlarının verileceği görülüyor. Daha önce de benzer kampanyalar yapılmış ve Far Cry 6 ile Resident Evil yapımı verilmişti.

AMD, Katılımcıların Listesini Yayınladı

Sayfada henüz teklif için tüm detaylar açıklanmış değil. Fakat söylenen RX 6400 modelinden RX 6950 XT modeline kadar, RX 6000 ekran kartlarını tercih edenlere oyunların verileceği.

Kaçırmayın: Rog Strix RX 6650 XT Nasıl?

Asıl önemli olan ise oyunların, sadece belirlenen katılımcılardan alınan ekran kartlarında verilecek olması.

Bunun için de bir liste açıklanmasını bekliyorduk. Kampanyaya katılacak olan adresler için de beklenen liste yayınlandı. Tabii ki hemen gözümüz Türkiye’de yer alacak katılımları aradı.

AMD

Neyse ki listede Türkiye’de yer alıyor. Yani Türkiye’deki kullanıcılar da seçili AMD ekran kartlarını belirlenen yerlerden satın almaları durumunda hediye oyunlara erişim sağlayabilecek.

Oyuncuların yapacağı işlem ise çok basit. Ürünü aldıktan sonra, mağazanın size vereceği AMD kupon kodunu almanız lazım. Oyun paketi kullanıma sunulduğu zaman ise kuponunuzu kullanarak oyununuzu alabiliyorsunuz.

Tarihler konusunda ise yine resmi bir açıklama yapılmasını bekliyoruz. AMD’nin yayınladığı sayfayı da hemen şuraya ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler